Здравословни проблеми
Публикувано: 01 September 2008 - 01:59 PM
имам един въпрос, на който ще се радвам някой да ми даде полезен съвет! Моето куче е на 1 година и 3 месеца, а част от зъбите му (особено задните) са покрити със жълто. Храня го само със суха качествена храна (клас премиум), редовно си играе с изкуствени кокали и обувки, а по зъбите му има това оцветяване. Преди беше по-малко, но сякаш се увеличава. Мисля да му купя някакви почистващи кокали (виждала съм в магазините), но ме интересува нормално ли е това, как е при вашите кучета и какво мога да направя за да подобра положението?
Публикувано: 01 September 2008 - 02:34 PM
Публикувано: 01 September 2008 - 04:51 PM
Рея стана на 1 година и 2 месеца и има жулто по зъбите,а и тя яде качествена храна... :rolleyes: .Мисля да отида да проверя за гранули против зъбна плака,дано имат по-голям ефект.
Някой ако знае нещо ефикасно да пише ;).

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 01 September 2008 - 07:37 PM
Публикувано: 01 September 2008 - 07:42 PM
Цитат
И аз днеска водих моето момченце и той има ушна краста.. Направо се хванах за главата като видях колко секрет му изчистиха от ушите.. Иначе и аз съм с същите капки Митекс .. Но днеска е първия ден,който ги слагам.. Може л ид ами кажиш (на ЛС) до колко време му мина защото се притеснявам то още мъничко паленце :)
Публикувано: 01 September 2008 - 07:47 PM
Ами точно време не мога да ти кажа, но до 1-2 седмици вече беше напълно оздравял... т.е. нямаше мръсотия в ушите, не миришеше и т.н. А преди като ги изчистех и на следващия ден пак ОГРОМНО количество.
Спокойно, минава бързо и лесно, не е много упорито. Ще се оправите :blink:
Публикувано: 01 September 2008 - 10:00 PM
Цитат
Ами точно време не мога да ти кажа, но до 1-2 седмици вече беше напълно оздравял... т.е. нямаше мръсотия в ушите, не миришеше и т.н. А преди като ги изчистех и на следващия ден пак ОГРОМНО количество.
Спокойно, минава бързо и лесно, не е много упорито. Ще се оправите :blink:
Дано .. Но и другия проблем малко ме притеснява .. До опашката както казах си има като екземичка липсва му малко козинка и ми дадоха да го мажа 2 пъти на ден :( Незнам от какво е станало но дано и това мине до 1-2 седмички ,че да си го изчипкам защото сега не мога и да си го водя навън
Публикувано: 01 September 2008 - 10:05 PM
Цитат
И нашата е рязана,но това е до опашката точно
Публикувано: 01 September 2008 - 10:08 PM
Публикувано: 02 September 2008 - 08:02 PM
Публикувано: 02 September 2008 - 08:19 PM
Аз и във вет-форума съм препоръчвала него на една жена с котка, която имала гъбички и даже се засякохме при вета и се оказа, че просто котката има бълхи освен гъбичките + много яйца на бълхи и затова нямало решение на проблема... Той даже после ме пита дали участвам в някакъв форум ;D
Добър си е по принцип :blink:
Публикувано: 05 September 2008 - 11:06 PM