Здравословни проблеми
Публикувано: 22 June 2009 - 04:47 PM

Публикувано: 25 June 2009 - 09:29 PM

Слава Богу, че не е влязъл навътре!
Публикувано: 27 June 2009 - 09:21 PM
LOVE KOKER, в Jun 25 2009, 09:30 PM, написа:

Ей така, просто не знаете О.О АМИ ПРОВЕРЕТЕ! Вярно може да го е изкихал, ама не знаете със сигурност. Мислих си, че след толкова пребиваване в този форум сте разбрали колко опасно е нехайството. Особено опре ли въпроса до осили. Ние вчера извадихме един от ухото на Авичка и аз побеснях, защото цялата я постригах, но оставих вътрешността на ушите за след няколко дни, понеже там е най - голямата разправия с Ава, дърпа се и не ще да я постригвам.
Публикувано: 29 June 2009 - 06:43 PM
В случая не е имало какво повече да се прави. Щом няма НИТО един симптом, който да показва, че осила е все още вътре просто НЯМА как да се провери дали е още там. На ренген не се хваща, остава само да се огледа хубаво и да се следи за симптоми. То с осилите главно симптомите са важни да се видят и разпознаят навреме, иначе ако не бяха те надали и за половината осили щяхме да разбираме.
Пийс, систър, плиииз

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 29 June 2009 - 10:47 PM
samotnata, в Jun 29 2009, 04:43 PM, написа:
В случая не е имало какво повече да се прави. Щом няма НИТО един симптом, който да показва, че осила е все още вътре просто НЯМА как да се провери дали е още там. На ренген не се хваща, остава само да се огледа хубаво и да се следи за симптоми. То с осилите главно симптомите са важни да се видят и разпознаят навреме, иначе ако не бяха те надали и за половината осили щяхме да разбираме.
Пийс, систър, плиииз

Ох, да, съжалявам, права си.
Просто като не влизам дълго време във форума и после наваксвам и наваксвайки се начетох на такива неща, че ми кипна, а си го изкарвам на грешните хора. Пък и хич не ми влияе добре на настроението това, че май нещо се разболявам.
А и на Ава и вадихме пак осил от ухото, да ви кажа симптомите бяха почти незабележими, тя нито се чешеше, нито си тръскаше главичката, нито скимтеше. Само два пъти го направо онзи номер, дето си търка ушите в килима, но тя го прави и винаги след като съм я къпала, а беше се поплацикала в една река и си казах, че има вода в ушите. Проверихме просто "ей така за всеки случай" и бам, оказа се, че има. Просто се притеснявам наистина, когато хората проявят нехайство.
А се извинявам и конкретно на човека, на който съм "повишила тон" (виртуално:) ), не е нищо лично.
Публикувано: 30 June 2009 - 10:56 AM
А за осилите, хванали сте го мнооого рано само с този сипмтим. Само 30 мин след това ако не го бяхте хванали той щеше да се придвижи нанякъде, да я боцне и със сигурност щеше да има симптом силно забележим.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 03 July 2009 - 07:55 AM

Публикувано: 03 July 2009 - 11:04 AM
Публикувано: 11 July 2009 - 08:53 PM

Публикувано: 12 July 2009 - 09:12 AM
Публикувано: 12 July 2009 - 11:24 AM