Кокерски срещи
Публикувано: 02 July 2008 - 12:23 AM
ние не излизаме,поне до 7.30. страшно е горещо, то на мен ми завира главата, а на Макс му писва на 5 минута и плези език до земята. а след 8 - 8.30 е мн яко, хладничко покрай езерото пък и други приятелчета излизат тогава и е по-забавно :) то затова всичките ми снимки са размазани - мн е тъмно и фотоапарата трудно фокусира ,ама какво да се прави - лято :)
Публикувано: 02 July 2008 - 07:28 AM
idol ike,ние внимаваме,а и онзи ден не беше от най слънчевите дни.Даже се чудихме дали да излизаме,че имахме съмнение да не завали.Пък нали сме и на морето,вятър имаме почти винаги ;)
Иначе и нашия график е горе-долу същия.Все още сме малки,но ще свикнем и тогава може да намалим броя на разходките поне до 2-3 на ден ;)
Иначе и нашия график е горе-долу същия.Все още сме малки,но ще свикнем и тогава може да намалим броя на разходките поне до 2-3 на ден ;)
Публикувано: 05 July 2008 - 07:21 PM
тъй,тъй, Софианци, какво правим ние.. по всяка вероятност идваме на 9 и 10 в София, сряда и четвъртък. надявам се да не се прецака работата, защото няма търпение да се видим. ще пиша допълнително, но ако искате и ви е възможно, дайте да спретнем една кучешка игра на хубаво място. предполагам, че ще сме свободни само вечерта, но то и тогава е хладничко. стискайте палци да не ни резнат да пътуването :)
Публикувано: 06 July 2008 - 02:00 PM
:( Ние няма как да се присъединим към срещата този път :( , но ще чакам с нетърпение да видя доказателства под форма на мнооого снимки ;). А и ние от своята страна ще ви зарадваме със снимков материал от много красиво място! ;)
Публикувано: 11 July 2008 - 01:48 PM
Уф!!!!! провали се нашата среща в София :( хем нямах нет, за да пиша, хем имахме толкова работа по ремонта, че не ни остана никакво време за разходки :( :'( :'( :'( а аз и фотоапарата бях взела !!!!!!!!търпение нямах,ама ето, гадост!!!!!!! дано следващия път, ние скоро пак ще ходим! :) надявам се този път да няма издънки !!!!!!
Публикувано: 11 July 2008 - 08:59 PM
Окопирахте ми полянката ;( Аз отивах късно, че нямаше мъници, а вече ще има :- B) Базик си правя, ама е така от една страна. Аз имах 1 въпрос относно срещите ви, някога ще мога ли да видя на някоя среща, родословно кокерче, ще ми е много интересно, дори само на снимки да е, някое няма ли да идва към Варна, на моренце :) Някой има ли информация :(
Публикувано: 11 July 2008 - 09:58 PM
Родословни кокери евентуално може би могат да се видят само по изложбите, които се организират по морския край. В останалите случаи само кажи, снимки тук ще ти сложим колкото искаш. Освен това снимки и коментари има в темата за стандарта на кокера.

Nothing but the best is good enough!