Кокерски срещи
Публикувано: 31 May 2008 - 12:35 PM
няма ли във форума кокери от русеееееееееееееееееееееееееееееее :'(
голяма тъпотия е да се разхождаме самички :'(
голяма тъпотия е да се разхождаме самички :'(
Публикувано: 03 June 2008 - 06:26 PM
Дам Морската градина е хубаво нещо,но почват да правят забележки и актове да пишат за пуснато куче ,без повод.Аз лично съм много възмутена,като се има на предвид че има толкова бездомни кучета които си ходят без повод,без ваксини и обезпаразитяване и никой нищо не прави за тях,а нашите кучета били опасни.На мен лично никой нищо не ми е казал,защото сигурно кучето ми е малко но като порасне....
Публикувано: 04 June 2008 - 12:08 PM
Ох.. така ви завиждам за срещите...аз тези няколко дни имам страшно много работа и въобще не мога и да си помисля да изведа Мареа на дълга разходка... и то милото побеснява вкъщи... и само търчи из двора като светкавица :) Надявам се от утре вече...да се присъединим...ама да не казвам голяма дума...че не се знае :)
Публикувано: 06 June 2008 - 02:04 PM
Да си имам и резила. София толкоз голяма, толкоз кучета, а само Варненските кокери си правят срещи и се познават. Направо ме хваща срам. Но пък ви се радвам на вашите срещи. Това лято може да мина през Варна, може да се видим.... Е без Сара, но пък аз ще ви видя дългоушковците.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 06 June 2008 - 02:17 PM
А, тя Вени от Самоков щеше да идва, не е това проблема. Проблема е, че времето ни е малко, а това не е обикновена разходка около блока. А и така като гледам не сме особено много и живущите в София.
Но съм убедена, че ако подбутна idol ike и Вени все ще намерим начин да организираме една среща.
Но съм убедена, че ако подбутна idol ike и Вени все ще намерим начин да организираме една среща.

Nothing but the best is good enough!