Кокерски срещи
Публикувано: 03 October 2008 - 05:28 PM
И такааа гледам,че времето се оправя.Аз мога и двата дни и предлагам да се разберем за час и в събота и в неделя.Кой когато може да дойде.Аз мога за утре но до 16:00 трябва да съм си тръгнала,а за неделя нямам никакви ограничения във времето ;)
Публикувано: 04 October 2008 - 08:26 AM
Тъкмо тръгвах да пиша.Ами аз до 13 часа съм на работа,после сигурно една приятелка ще ме извежда на кафе че има рожден ден ,но предполагам че ще дойда но към 14:30-15 часа най-късно ;) .Аааа стига да не завали че като гледам как се е смръчило...
Публикувано: 04 October 2008 - 09:10 AM
И аз много искам,пък и на КАра много й липсват приятелчетата.Нямате си представа като тръгнем да излизаме каква въртелекжа е.Дава си врътлето за каишката и вече ме дърпа към вратата.Мен дъжда не ме притеснява,с чадърчето а лудото да дивее пък после под душа ;D
Публикувано: 04 October 2008 - 09:18 AM
Хахахах и аз така мисля ;D Предпочитам да не вали пък калта не ме притеснява,така и така се къпем след разходките дали ще има кал или не е от голямо значение ;D Важното е да дивеят лудетините.Бенджи и той много се е затъжил и като види някое куче в квартала тръгва да играе и да бяга,но уви тук няма много много с кой да играе пък и аз се притеснявам като го пусна,че има коли наблизо :-
Публикувано: 04 October 2008 - 10:49 AM
Оооо много жалко,че няма да успеете да дойдете,както и Мими :( Ще приемем отсъствието с уговорка за реванш ;)
nat8,вие нали не сте се отказали от разходката?Така като гледам май само ние двете ще сме като за начало,но после очакваме и Рали да се присъедини.
nat8,вие нали не сте се отказали от разходката?Така като гледам май само ние двете ще сме като за начало,но после очакваме и Рали да се присъедини.