Кокерски срещи
Публикувано: 10 June 2008 - 06:49 PM
На нас южния ни е малко далече, но не ме плаши това, а факта, че там има много кучета, а Сара е лоша към повечето едри женски и нямам идея как ще реагира на непознато място.
Аз ще изчакам idol ike да каже на тях къде им е удобно, че нали са цяла глутница, трудно се придвижват :)
Аз ще изчакам idol ike да каже на тях къде им е удобно, че нали са цяла глутница, трудно се придвижват :)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 10 June 2008 - 08:42 PM
Зад музея "Земята и хората" е ок, няма навалица, а и парка не е малък. Иначе ние се разхождаме на Хиподрума, зад ритуалната зала, но полянката ни вече доста малка, бая народ се сабира, а и от както са сложили пейки, голяма бутаница. Нямам претенции, но съм с двете ръце за поляната зад музея, това е до Хилтон. ;)
Публикувано: 10 June 2008 - 09:02 PM
Цитат
Зад музея "Земята и хората" е ок, няма навалица, а и парка не е малък. Иначе ние се разхождаме на Хиподрума, зад ритуалната зала, но полянката ни вече доста малка, бая народ се сабира, а и от както са сложили пейки, голяма бутаница. Нямам претенции, но съм с двете ръце за поляната зад музея, това е до Хилтон. ;)
Определено е по-чисто :blink: Където и да кажете ще сме там :yahoo:
Публикувано: 11 June 2008 - 11:33 AM
Цитат
И нас там ни устройва ;)
Публикувано: 20 June 2008 - 09:49 PM
много ме е яд, че тук в Благоевград няма с кого да се запознаем и да си ходим на разходка! :) затова с Вени и Рафи си спретнахме интернет запознанство :) пуснахме си камерите на Скайп и ги запознахме по интернет. беше много забавно!!!!!!!!!!! ;D ;D :yahoo: :yahoo: най-интересното е, че те се видяха и сме умряли от смях с Вени!!!!!!!! А Рафи е чудно красива!!!! а как само обича Вени! само да и чуе гласчето и веднага зараздава целувки! :) и като се гушнат двете са като картинка! сега с нетърпение чакаме да ни свършат изпитите и ще върнем гостуването на Вени, та малчовците да се видят на живо!!!!!!!!!!!