Кокерски срещи
Публикувано: 21 June 2008 - 09:40 AM
Вчера извеждах Бъди за пръв път(за 10 минутки) и много му хареса иска да обиколи навсякаде , да подуши, а днес като го извеждах постоянно тичаше и едва го догонвах :yahoo: ;D
Публикувано: 23 June 2008 - 04:38 PM
Само свиркайте, когато сте свободни, ние сме на линия! ;) Май най-добре да е вечер, то тогава чак захлажда, ние вечер излизаме към 20 часа и сме на полянката зад ритуална зала на Хиподрума, но и8наче за събота и неделя може да се видим и на Хилтон, ама сутринта е най добре за нас. ;) Какво казвате вие?
Публикувано: 23 June 2008 - 09:38 PM
Брани, ние сме на една спирка от Красно село или пет минути пеш! ;) Страхотно би било да се видим и да се запознаем наистина! :blink: Мисля, че ще сме тук тогава, за сега, пак ще се уточним, ще ти хвърля и телефона ми на лични! ;)
Публикувано: 24 June 2008 - 01:46 PM
JujitYy,много би ми се искало да съберем двамата "мъже" да видим дали ще играят.Просто сега не е момента,чака да дойдат едни майстори за дограмата и няма как.А пък и аз гледам по-късно да го извеждам да не е много горещо.Надявам се в най-скоро време да успеем да се съберем всички :blink:
Публикувано: 25 June 2008 - 11:26 AM
Idol ike, аз вече съм свободна, само на 30-ти юни и 1-ви юли ще съм във Варна за джулай морнинг, през останалото време съм готова за среща по всяко време, но Хилтън ми е много невъзможно за стигане, трябва да влача Сара по градския транспорт много...

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 25 June 2008 - 12:27 PM
А, не, Сара няма да ходи във Варна.... Много й е далече да се вози толкова време за един ден. Ами всъщност и аз не знам къде ни е удобно. То до всички места извън квартала се стига с някакъв градски транспорт, щото ние нямаме кола. Ще помисля къде би ни било по-удобно, но Хилтън няма да е.

Nothing but the best is good enough!