Кокерски срещи
Публикувано: 28 February 2009 - 09:29 AM
Ехааа много се радвам как малко по малко почваме да се събираме.Аз ще потърся Мими по тел,че и тя е за бой като Жужито.Ще чакаме да видим Дияна,Искра (не знам обече Шери дали ще може да излиза) ииии някой друг пропускам ли?
Да не издаваме повече,че ще бием някой-ще се изплашат и няма да дойдат :D
Да не издаваме повече,че ще бием някой-ще се изплашат и няма да дойдат :D
Публикувано: 28 February 2009 - 01:05 PM
Понеделник сме на ваксина и след няколко дена сме на първа линия, но маи сега ще пропуснем ако е по рано от ваксината.
Публикувано: 28 February 2009 - 07:10 PM
Разбрах, че брат ми днес е ходил и сте се видяли :) Така че не съм много за бой, относно срещата. А за снимките - в момента качвам. Снощи щях да слагам, ама исках да се оправя с козината и сега го пускам в цялата си прелест :D А във вторник кой ще може да дойде? ;) Тогава аз ще ходя :)
Публикувано: 28 February 2009 - 09:05 PM
Добре значи всички са съгласни за вторник (3-ти).Сега остава само час да уточним-аз предлагам към 13:00ч.Съгласни ли сте?
ISiNKa,ако няма да можеш още да извеждаш Шери ела без нея поне да се запознаем.Аз на първата среща отидох без Бенджи,че той още не можеше да излиза
Помисли си и пиши какво си решила,но ще се радвам да се запознаем.
ISiNKa,ако няма да можеш още да извеждаш Шери ела без нея поне да се запознаем.Аз на първата среща отидох без Бенджи,че той още не можеше да излиза

Публикувано: 28 February 2009 - 09:42 PM
Еми значи, ако е хубаво времето ще доидем и ние, а пак може да не я пускам мн. понеделник след ваксината ще ви кажа със сигорност ;)
Публикувано: 28 February 2009 - 10:22 PM
penchopp, в Feb 28 2009, 07:58 PM, написа:
Браво на Варна!!! Възхищавам ви се!!! Дано и ние в Русе успеем да се съберем някога и да споделим опит и емоции около нашите тъй палави любимци. Да сте живи и здрави!!! :)
penchopp,има още едино момиче от Русе.Може и вие да си правите срещи.Влиза с ник Ani82.Ако искаш и пиши на ЛС и може и вие да си организирате една бебешко-русенска сбирка

Публикувано: 02 March 2009 - 06:27 PM
Аз тази среща ще я пропусна :( , за да не рискувам, но на следващата сме там :P целувки на всички от нас с Шери и приятно изкарване.
Публикувано: 03 March 2009 - 04:37 PM
Охоо ако знаете колко снимки имам ся ще дам линкче че да не задръстя форума. :lol: