Ама моля ви се я подбирайте подходящи бижута за тез нежни вратлета
Фотогалерия
Публикувано: 07 August 2009 - 12:45 PM
Цитат(hubavajena6 @ Aug 6 2009, 01:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Пете и ние си имаме от същия вид като вашия тамън два броя
-като стане време за къпане така се кефят да се чипкат във ваната ама стане ли въпрос за басейн и или друг вид-голямо количество вода на едно място-бягат като "дявол от тамян" 
А не нееееее! Точно обратното. Като се приберем от разходка се почва едно умоляване да мием лапите, обаче като идем някъде където има "голямо количество вода" и веднага се засилва да скача обаче аз не и давам. Първо че по басейните слагат какви ли не химикали във водата, второ че аз все се притеснявам да не и влезе вода в ушите. Другия път може и да се престрашим (аз де то тя страх от нищо няма)
Иначе има ли смисъл да казвам, че всичките са страхотни?
Публикувано: 07 August 2009 - 09:09 PM
Цитат(dilqn @ Aug 7 2009, 05:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето ни пак нас ПЛУВЦИТЕ
.Този път сме пълен комплект.
Ернесто продължава да се учи но Марки е абсолютен професионалист ,напълно безстрашен и неуморим
Ернесто продължава да се учи но Марки е абсолютен професионалист ,напълно безстрашен и неуморим
Марки изглежда доста доволен. Май много му харесва да плува. А Ернесто като гледам иска да плува,ама го е страх.
Публикувано: 07 August 2009 - 09:33 PM
Цитат(magiz @ Aug 7 2009, 07:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
хе хе много сте хубави всички....да сте живи и здрави...
sineokataaa - ето обещаните снимки на Джими....и още веднъж ти благодаря за пожеланията
А как е Джери..??
sineokataaa - ето обещаните снимки на Джими....и още веднъж ти благодаря за пожеланията
Еее много е пораснал тоз Джими. Станал е голям красавец.
Джери е супер. По цял ден лудува.
Още веднъж Честит Рожден Ден...
Публикувано: 07 August 2009 - 09:54 PM
ЕЕее няма ме само един ден и колко много и хубави снимки сте сложили!!!Браво!Ани къде се беше скрила?Всички са прекрасни,а малкия френчи...нямам думи
Публикувано: 08 August 2009 - 10:22 AM
Цитат(magiz @ Aug 7 2009, 08:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
мда 5 месечен мъж е вече Джими...
аа мерси мерси..
я пусни някоя нова снимка на Джери...сигурно и той е пораснал...

аа мерси мерси..
я пусни някоя нова снимка на Джери...сигурно и той е пораснал...
И той много порасна,ама не по дължина и височина,а по ширина. По-късно ще му кача няколко снимки.

Вход

Горе
Цитиране +