Фотогалерия
Публикувано: 31 March 2010 - 04:22 PM
Публикувано: 31 March 2010 - 05:27 PM
Прикачени снимки
Публикувано: 31 March 2010 - 05:48 PM
Благодаря много.
Добре заварили!
И се надявам да бъдем достойни членове на това голямо и пълно с любов семейство

Публикувано: 31 March 2010 - 06:52 PM
Май дойде време да покажа и аз моя Берто.
Вече сме на 3 месеца и 5 дни.
Имаме 3-та ваксина и към края на седмицата вече ще можем да излизаме и да се събираме с други бебета.
Специални БЛАГОДАРНОСТИ НА СВЕТЛА за хубавото момченце

Добре дошли при нас!

Много целувки от мама! Берто стана красавец ,като играчка има много сладка муцунка.Да Ви е жив и здрав и само да Ви радва.

Публикувано: 31 March 2010 - 08:32 PM
и ние сме от пловдив такаче когато стане готов за разходки може да ги саберем мъжкарите

разбира се

Публикувано: 01 April 2010 - 11:23 AM

Честито ви мопсо бебенце,да ви е живо и здраво и много да ви радва!
Берто е много красиво кученце,с правилните грижи и много любов скоро ще жънете успехи и по изложбените рингове!
Адмирации

Сайта на който се публикуват датите и местата на изложбите е- http://www.brfk.org/-това е сайта на бг.киноложката организация която е част от световната киноложка организация,в сайта има много полезни неща като инфо!
А иначе живот и здраве и ако котка не ни мине път (ако имате желание да посетите и запишете Берто на изложба то може да го запишете за изложбата в Асеновград която ще се проведе в края на месец април)ще се радвам да се видим и запознаем лично!
Един съвет ако сте решили да тръгнете по изложбения път-започнете да свиквате малкия вагабонтин Берто да върви на повод с каишка а не на повод с нагръдник!

Пловдивската мопсоляшка банда се разраства и направо клони към мопсо стадо

Направете си мопсо среща,споделяйте опит

Публикувано: 02 April 2010 - 01:56 PM
Публикувано: 02 April 2010 - 08:58 PM
Браво на теб , изцяло те подкрепям и ще видя какво мога и аз да направя.
Публикувано: 03 April 2010 - 02:50 PM

Ние с малкия Руф сме от много скоро сред вашата компания. Изключително ми е интересно да чета коментарите. Всички кученца са прекрасни.
Хиляди благодарности на Светла Конова за моето съкровище

Добре дошли при нас! Ще съм рада да бъда полезна на вас в нашия форум.

Публикувано: 03 April 2010 - 04:38 PM

Ние с малкия Руф сме от много скоро сред вашата компания. Изключително ми е интересно да чета коментарите. Всички кученца са прекрасни.

Публикувано: 04 April 2010 - 11:13 AM

Добре дошли при нас! Ще съм рада да бъда полезна на вас в нашия форум.

Благодаря за милите думи