Фотогалерия

Публикувано: 03 June 2010 - 11:16 AM
lilly123, в 02 June 2010 - 09:54 PM, написа:
Поздрави на батко Айо от Дерек
Симпатяги са и двамата!
Бетинка ама вие така като гледам сте изпреварили с цяла седмица и сте открили световното по футбол

Публикувано: 06 June 2010 - 06:04 PM
dilqn, в 06 June 2010 - 05:35 PM, написа:

Публикувано: 07 June 2010 - 10:04 AM
Много съжалявах за Олимпия, че я изтървахме, но пък и се радвам, че ще я виждам поне..
А Ернесто както винаги е много хубав
Айо-гларуса
Предполагам, че с цялата мопсобанда ще се видим чаак септември-октомври, тъй като настъпиха големите жеги и нашият дебелак след 10 крачка ляга на земята...

Публикувано: 08 June 2010 - 09:28 PM
Ани, тези с балончетата защо с атолкова малки

Публикувано: 10 June 2010 - 07:29 PM
Сега ще ви покажа и една млада мопсо госпожица която е станала направо сладък бонбон-и си има червена панделка срещу уроки
А накрая затвърждавам със снимков материал че мопсоманията завладя и модните тенденции за сезона-днес съвсем случайно шляейки се в Мола на цариградско влизам в магазин "Ню Йоркър" и какво виждат очите ми-страхотни фешън тениски които са молко по дъллги и могат да се носят и като туники-познайте какво е изобразено на тях

Публикувано: 10 June 2010 - 08:11 PM
Malaika wa mbinguni, в 10 June 2010 - 05:34 PM, написа:
Сега ще ви покажа и една млада мопсо госпожица която е станала направо сладък бонбон-и си има червена панделка срещу уроки
А накрая затвърждавам със снимков материал че мопсоманията завладя и модните тенденции за сезона-днес съвсем случайно шляейки се в Мола на цариградско влизам в магазин "Ню Йоркър и какво виждат очите ми-страхотни фешън тениски които са молко по дъллги и могат да се носят и като туники-познайте какво е изобразено на тях
Не мога да разбера ,кой по красив- супер са! Но мопси с голите крачета и две опашки е най красивия!

Публикувано: 10 June 2010 - 11:38 PM
Аз вече не си представям да имам друго куче освен мопс!

Публикувано: 11 June 2010 - 12:15 PM
Ама някои хора пак скромничат
Хайде хора знам че вече е жега,знам че сте настроени кой отпускарски кой ваканционо ама това не ви пречи да качвате весели снимчици в галерийката-последната "препоръка" се отнася за всички съфорумци!

Вход

Горе
 Цитиране +