Фотогалерия
Публикувано: 06 April 2009 - 05:24 PM
hubavajena6, в Mar 23 2009, 09:23 AM, написа:
magiz, в Mar 23 2009, 09:42 AM, написа:
А Шани е просто великолепен !!!! Продават ли се някъде такива като него!!

"Мамино сладко слънчице"-знаем че си още мъничка ама моля те чети внимателно преди да отговориш или да зададеш безсмислен въпрос като например-продават ли се някъде такива като него-е то че се продават се продават ама не в България а извън нея,а ако въпроса ти е бил свързан с продажба в България то пак ти казвам да четеш внимателно, какво имам предвид по горе хората съвсем ясно написаха че това е първия внесен родословен с перфектни кръвни линии Брюкселски грифон в Бг.Който обаче сага е още мъничък за да има поколение просто защото е бебе когато стане на годинка и половина ще се радваме и на първите произведени в България родословни Брюкселски грифончета!
П.с Тъй като пишеш в нашата тема-на мопсовете и ги харесваш толкова много и имаше желание един ден и ти да си имаш мопсче защо на подписа ти не пише че те са най хубавите?Нямам нищо против малките приятелчета йоркита ама ако те ти харесват най-много то тогава ще е по удачно да се прехвърлиш в техния форум-не мислиш ли?

Виждам че нашата познайница magiz не пише само в един от кл.форуми

Публикувано: 06 April 2009 - 06:27 PM
===
Тази "познайница"наистина пише и в други форуми,но все пак е едно младо момиче,което обича кученца,иска да си има някое от тях и може би не може да си позволи да си купи скъпо куче,но е нормално за нейната възраст.Може би един ден ще си има кученцето,което желае.Що се отнася за грифоните ,които е имало преди години е по добре да не се коментира./Нищо лично/
Публикувано: 07 April 2009 - 06:24 PM
md_baskervil, в Apr 6 2009, 04:27 PM, написа:
===
Тази "познайница"наистина пише и в други форуми,но все пак е едно младо момиче,което обича кученца,иска да си има някое от тях и може би не може да си позволи да си купи скъпо куче,но е нормално за нейната възраст.Може би един ден ще си има кученцето,което желае.Що се отнася за грифоните ,които е имало преди години е по добре да не се коментира./Нищо лично/
не аз пиша само в 2 клубни форума - йоркширсия териер и мопс, а за кокерите пища защото братовчетка ми имаше въпрос иначе не харесвам кокери!!!за мен мопсчетата и йоркитата са номер 1!!!!
Публикувано: 07 April 2009 - 10:17 PM
===
мисля,че това детенце наистина е време да си вземе кученце каквато й да е порода,а не разбирам защо така реагирате за грифоните,много се радвам че се е намерил човек които е решил да популяризира тази порода която доста хора не познават,но аз продължавам да твардя че съм вишдала грифони :) преди много години
Публикувано: 07 April 2009 - 10:33 PM
maria11111, в Apr 7 2009, 08:17 PM, написа:
===
мисля,че това детенце наистина е време да си вземе кученце каквато й да е порода,а не разбирам защо така реагирате за грифоните,много се радвам че се е намерил човек които е решил да популяризира тази порода която доста хора не познават,но аз продължавам да твардя че съм вишдала грифони :) преди много години
Публикувано: 08 April 2009 - 11:44 AM
md_baskervil, в Apr 8 2009, 07:51 AM, написа:

Мдааааааааааааааааааа,вчера каката на бебчо Ахил беше решила да ни подложи на едно полезно културно масово мероприятие- бяхме планинари ама нещо много бързо изплезихме езици

Мерси за проявеното разбиране отностно качеството на снимките,ама те бяха правени при изключително екстремни ситуации-пояснявам сичуейшъна екшъна-бате Гиги за първи път се разхожда из района и съответно се спираше да препикава всяко дърво,от своя страна бебешоченце Ахил излиза за първи път в живота си на разходка извън дома и с друг мопс и му беше адцки любопитно що за страна птица е тоз куч дето постояно повдига крака

Апропо да ви се похваля вече съм "маркирана"-запазена територия-мислех че друг освен Гиги на времето както си ме маркира друг няма да го направи ама вчера се опровергаха тия мои наивни мисли

Публикувано: 08 April 2009 - 09:08 PM
Публикувано: 10 April 2009 - 02:40 PM
CaRrY, в Apr 10 2009, 12:07 PM, написа:

Мдааааааааа това е ефекта на шантавите игриви мопсоляги-специално тези двата модела които са на снимките смело мога да твърдя че са най-игривите и щури,като че ли са навити на пружинка-стоят на едно място само когато спят

Абе те дупанчетата са си много красиви ама задапаратното устройство излезна калпаво!