Фотогалерия
Публикувано: 18 May 2009 - 11:48 AM
Олеле малеле тез дечурлига растат като гъбки,Зара колко е пораснала и тя,голама сладурка е да ви е жива и здрава!
Диляне качете нови снимчици на Ернесто и Ингемарк моооооооля те!
Гериииииииии искаме да си видим братчето и неговата малка сладка и щурава посестрима-знам че си заета ама моля те поне две снимчици качи да им се порадваме!!!
Ама айде и другите стига сте си намирали оправдания ами качете снимчици на сладките мопсоляги!!!
Диляне качете нови снимчици на Ернесто и Ингемарк моооооооля те!
Гериииииииии искаме да си видим братчето и неговата малка сладка и щурава посестрима-знам че си заета ама моля те поне две снимчици качи да им се порадваме!!!
Ама айде и другите стига сте си намирали оправдания ами качете снимчици на сладките мопсоляги!!!
Публикувано: 18 May 2009 - 12:52 PM
hubavajena6, в May 18 2009, 10:38 AM, написа:
Леле Марги
какъв красавец е станал Арни,аз не можах да го позная-толкова се е променил,да ти е жив и здрав и време му е вече на момчето за изложба!!!

Публикувано: 19 May 2009 - 10:42 PM
sineokataaa, в May 19 2009, 04:03 PM, написа:
Сузка на две снимки как се опанала само...
Голяма игра е паднала.
Голяма игра е паднала.
Да, голяма игра падна и голямо преглеждане за кърлежи ! Намерих й 3 гадини ,по-вече нямаше уж

Публикувано: 22 May 2009 - 11:08 PM
еххххх и ние сме така............само трябва да запиша звука които издаваме докато лежим на улицата и отказваме да ходим............неможе да диша горкия ми сладурчо..........мноооооооооооого хърка чак ме плаши. Вече на разходка само след 21:00 иначе на двора под дебеееееела сянка.......РЕшЕНО Е.
НИКАКВО СЛЪНЦЕ