Говорилня
Публикувано: 04 July 2008 - 06:30 PM
Цитат
Цитат
Цитат
не съм в лятна ваканция, изгубих интерес да пиша тук
Защо изгуби интерес?
малко еднообразно стана тук, не мислите ли. три до максимум четири жени си пращат само поздрави и въпроси кой как е.
Юли , жеги, къкво искаш. ;)И аз смятам да исчезна с кучета на вилата за един месец ,да си почина.Това е -лятоооооооооооооо! ;D ;D ;D
Публикувано: 22 July 2008 - 10:47 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Защо изгуби интерес?
малко еднообразно стана тук, не мислите ли. три до максимум четири жени си пращат само поздрави и въпроси кой как е.

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ
Публикувано: 22 July 2008 - 11:09 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Защо изгуби интерес?
Добре, че си ти, че иначе сме загинали. По-добре се откажи, нали ти казах, че те следя какво и къде пишеш. Няма да ти оставя глупостите в нета без отговор.
Публикувано: 22 July 2008 - 11:33 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Защо изгуби интерес?
Добре, че си ти, че иначе сме загинали. По-добре се откажи, нали ти казах, че те следя какво и къде пишеш. Няма да ти оставя глупостите в нета без отговор.
така като гледам ти нямаш шанс, не съм те пропуснал никъде
Публикувано: 19 August 2008 - 01:28 PM
Да,такава операция съществува но не е препоръчително да се прави освен в случаите когато действително мопса има дихателни проблеми,не е препоръчително да се прави защото има случаи в които мопсовете не се събуждат след упойката.Това е инфо от ветеринарен лекар ако греша нека някой ме поправи.
Публикувано: 19 August 2008 - 01:32 PM
Това е отговора на Чийта на подобен въпрос. Има такава операция и се прави когато ноздрите са много стеснени , като се отстранява част от носната лигавица и в дьлбочина се премахва хрущялна тъкан. Много често обаче , проблема не е само в стеснени ноздри , а има и удьлжено меко небце , та и за него се прави операция .
Та ако нещата при вас са свьрзани , една без друга операциите ще дадат частичен ефект .
Относно възстановяването , скептична сьм по отношение на всякакви упойки при брахиоцефали , ако не е наистина наложително. Ако кучето показва изразен дискомфорт при най леко усилие , примерно постоянно хьркащо дишане или задух даже и при неннатоварващи разходки при нормални температури , тогава е по добре да се оперира .
Та ако нещата при вас са свьрзани , една без друга операциите ще дадат частичен ефект .
Относно възстановяването , скептична сьм по отношение на всякакви упойки при брахиоцефали , ако не е наистина наложително. Ако кучето показва изразен дискомфорт при най леко усилие , примерно постоянно хьркащо дишане или задух даже и при неннатоварващи разходки при нормални температури , тогава е по добре да се оперира .
Публикувано: 22 October 2008 - 02:28 PM
Цитат
Цитат
Purvo izvinete 4e ne pisa na Bg no o6te sum v Germania.zdr. na vsi4ki,nadiavam se 4e vsi4ki mopsita sa dobre!
6te se vidim skoro.
6te se vidim skoro.
Guten Tag unser Liebchen Ani!
Wir dich warten und lieben. :yahoo:
Подкрепям!
Bussi!! :wub: