Говорилня
Публикувано: 30 December 2008 - 02:14 PM
Весела Коледа и честита Нова година!Да са ви живи и здрави малките и големи,а може би и новородени джуджунки.Тара започна да се лекува.Тя имаше 6 гъбички.Три на едната лапичка,една на другата,една на главичката и една на коремчето й.На корема и главата са почнали да минават.Това ни го казаха преди една седмица и няколко дена на ветеринар,като я водехме.Там е започнала да расте козинка,но виждам,че и на другите гъбички малко е започнало да минава.Има черни точици,това сигурно е козинката.Казаха ни да я мажем със спирт и УНИВЕРТАН.Понеже нямам представа как да кача снимки,но може някой да ми обясни и тогава непременно ще кача на Тара и на гъбичките.Ако някой също има такъв проблем,нека да ми пише,аз ще му обясня всичко за гъбичките. ;)
Публикувано: 31 December 2008 - 12:13 PM
:yahoo:Весело посрещане на новата година на всички мопсоляги и техните стопани!!! Внимателно с алкохола , че по празниците стават чудеса !!! :yahoo:
Публикувано: 01 January 2009 - 10:35 AM
Честита нова година!На всички мопсостопани и мопсчета желая здраве,много усмивки и много успехи по ринговете.Нека през 2009 да имаме още повече шампиони. :->) :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 08 January 2009 - 01:22 PM
Честит Рожден Ден Еви
Желая ти здраве, защото без него
нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание,
защото то ще те научи как да постигнеш предното
и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание
любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.
Нека радоста топли твоите очи,
щастието озарява пътя ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки ден,
за да посрещаш 100години своя ден рожден!
Желая ти здраве, защото без него
нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание,
защото то ще те научи как да постигнеш предното
и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание
любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.
Нека радоста топли твоите очи,
щастието озарява пътя ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки ден,
за да посрещаш 100години своя ден рожден!