Axel mops, в Apr 15 2009, 08:18 AM, написа:
абе да ти кажа стопанина го познавам на хектор и мога спокойно да ти кажа, че му се е карал винаги и на най-малкото посягане и бой е ял хекторът. винаги си го е гледал мн добре и го е лигавил както и ти, така че внимавай
Плашиш ме!По принцип, смятам да продължа да го обучавам, дори и на задържане...В момента съм горд с поведението му, държи се супер, не се и замисля като му дам команда.Но дано да не се промени, в никакъв случай не искам агресивно куче, пазач да, трениран да, но тъп злобар НЕ, абе ще видим...аз моето пале и без това не го пускам където има навалица, било от кучета или хора...Но при първата схватка на 100% му спирам разходките на рискови места...Само извън градски, то и сега е горе долу така, но ги редувам в горска, градска и тнт. уж за да социализира и да не напада без причина...
Определено куче с такива размери е отговорнст, и заради другите кучета и особено за децата!
послепис: Ей, вашето форумче е забавно, в нашето никой не пише на последък...Благодаря че ме поканихте да остана тук, за да си лафим!!!