Говорилня
Публикувано: 06 May 2009 - 08:24 PM
Честит имен ден Гери!Макар и със закъснение те поздравявам и се надявам да си прекарала добре със семейството си,със сладките мопсчета и приятели.

Прикачени снимки
Публикувано: 07 May 2009 - 12:58 PM
Здравейте на всички от нас с Грег
Надяваме се че всички мопсоляги и техните стопани са прекарали празничните дни изпълнени с радост и веселие!
На свой ред и аз на патерици да честитя на всички именици-Да сте живи и здрави и нека вашите желания бъдат мои пожелания!!!
И нашия именик вчера цял ден си чревоугодничи с агнешко месце и оризче,а и как няма като специално в негова чест пекохме агнешка плешчица.И понеже се досещате кой беше главния майстор готвач а и както казах този път печеното се правеше не за някой друг а специално за Гигчо-за негово здраве,останалите мъже в къщата надигнаха вой когато стана време и те да намажат покрай Гигсъна че видиш ли агнешкото било безсолно и без подправки
а аз най-невъзмутимо им отговорих че този път гозбата е правена специално по вкуса на малкия калпазанин а не за техния
след което бях публично линчувана за гавра от мъжкото човешко съсловие у дома
-ама да си призная честно хич не се впечатлих от дъъългото им мърморене
-показах им камък между гмата-
и им казах че на този ден готвя специално за именика,а на който не му изнася-има ресторанти,я да видиш как си млъкнаха всички и изядоха всичко до шушка-в случая до кокъл
Надявам се да съм ви развеселила поне малко и денят ви да бъде поне малко по усмихнат!!!

Надяваме се че всички мопсоляги и техните стопани са прекарали празничните дни изпълнени с радост и веселие!
На свой ред и аз на патерици да честитя на всички именици-Да сте живи и здрави и нека вашите желания бъдат мои пожелания!!!
И нашия именик вчера цял ден си чревоугодничи с агнешко месце и оризче,а и как няма като специално в негова чест пекохме агнешка плешчица.И понеже се досещате кой беше главния майстор готвач а и както казах този път печеното се правеше не за някой друг а специално за Гигчо-за негово здраве,останалите мъже в къщата надигнаха вой когато стана време и те да намажат покрай Гигсъна че видиш ли агнешкото било безсолно и без подправки

Надявам се да съм ви развеселила поне малко и денят ви да бъде поне малко по усмихнат!!!

Публикувано: 11 May 2009 - 07:55 PM
doktoreto, в May 11 2009, 09:11 AM, написа:
zdrasti, ako mnogo ne gi barza6 moge ne6to da ti namerim,az rabotq vav vet. klinika i idvat dosta takiva pacienti 

Докторе понеже си писал "пациенти" дано си имал предвид пациенти които идват за имунизация а не такива дето си имат проблемчета ооооооооооооооооооооо и да не забравя ако са и родословни-абе що ли изобщо се хабя да пиша!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 14 May 2009 - 04:17 PM
Здравейте,моята мопска стана на шест месеца и продължава да пишка и да ака навсякъде!Вдигнахме килими,пътеки сега пишка по дивани навсякъде!!!(вадя я по 2-3 пъти на ден),ако имаме късмет ште се изака вън,но чака да се приберем и тогава пишка
.Та въпросът ми е искам да и взема предпазни гащи -с превръзка да стои с тях в къщи,а като излизаме ще и ги махам след ядене примерно...Моля,дайте съвет и даржа да получа отговор най вече за тези гащи!.

Публикувано: 14 May 2009 - 07:11 PM
Aми според мен това за гащите е абсурдно. :( То е бебенце. Моята муцунка преди две седмици всичко вкъщи си правеше. Но сега всичко си е наред. Само понякога, ако мнооого и се припищка, не може да стиска и го прави на памперса, но това е нормално. Не и слагайте гащи! Това ще е голямо мъчение... Мъничето ще се научи. В момента, в който го направи, я хвалете, награждавайте. Ще стане, ще видите.
Публикувано: 14 May 2009 - 11:39 PM
djesi_2009, в May 14 2009, 05:17 PM, написа:
Здравейте,моята мопска стана на шест месеца и продължава да пишка и да ака навсякъде!Вдигнахме килими,пътеки сега пишка по дивани навсякъде!!!(вадя я по 2-3 пъти на ден),ако имаме късмет ште се изака вън,но чака да се приберем и тогава пишка
.Та въпросът ми е искам да и взема предпазни гащи -с превръзка да стои с тях в къщи,а като излизаме ще и ги махам след ядене примерно...Моля,дайте съвет и даржа да получа отговор най вече за тези гащи!.

Хей Джеска малко ти е животинчето, за да искаш всичко да върши в банята или на вън ! Моята Сузка до 9-тия мес. правеше все по някоя беля и за това махнах пътеките в коридора и постелих стари чаршафи,който пусках в пералнята като ги напишка. В същото време с една малка хавлийка попих една нейна локвичка и оставих хавлийката в банята,за да и мирише.
Сутрин я разхождам към 9 ч. , вечер в 20 ч. През останалото време след като яде,пие вода или е спала...я водих до банята и тя си душка хавлийката ,и се изпишва в/у нея. Щом се изпишка започвам с едни хваления и милвания и тя отива подушва какво е направила и пак идва да я гивезя. Когато я хванех на местопрестъплението и се скарвах

Обаче трябва търпение, постоянство и много похвали!
А за гащите -няма смисъл според мен