jujolinka, в Jul 12 2009, 08:55 PM, написа:
Искам да изкажа съвсем публично и официално огромната си благодарност към Ани (hubavajena) за помощта ,която ми оказа на провелото се първо ревю на фирма Caterina's Happy Dogs .
Ани е невероятен човек,позитивен,дисциплиниран и отговорен и може да послужи за пример на всички нас.Ето това е приятел!
БЛАГОДАРЯ!
Благодаря много за милите думи

за мен бе чест и удоволствие да присъствам на това първо по рода си Прет А Порте за кучешка мода,настроението бе страхотно,компанията невероятна а като прибавим и звездното присъствие на толкова светски личности това ревю се превърна в своеобразен празник за четирикраките любимци които апропо бяха главните виновници и участници в това шоу!
Оганизаторите се бяха погрижили всеки детайл да бъде максимално изпипан до съвършенство, освен купичките с вода и пликчетата за събиране на "изходен материал" имаше осигорено присъствие и на ветеринарен лекар за всеки случай

да не споменавам че аз както обикновено се бях престарала та даже и бях помъкнала с мен(не че ми трябваха ама за всеки случай) и паспортите на кучетата абе все едноси отивахме на киноложка изложба

Четириногите приятели показаха завидна смелост-не ги изплаши нито силния вятър появил се изневиделица нито изсипалия се проливен дъжд-(организаторите предвидливо се бяха подготвили и за сухо и за мокро време)-кучовците дефилираха гордо по сухия мек подиум а и как няма да са горди и да се чувстват красиви като бяха облечени в страхотни фешън дрешки които не само че са уникални сами по себе си като модели , а дори при някои породи са и необходима част от ежедневните разходки, те са удобни и са направени от естествени материали които непредизвикват алергични реакции.Този уйкенд в Несебър бе подчинен изцяло на четирикраките любимци които не само че бяха притежание на един куп родни звезди а и самите те станаха част от модния български елит и според мен има голяма вероятност да засенчат с външния си вид дори и най-големите модни Бг корифей!
Модните дефилета продължиха два дни като втория всъщност вчера бе уважен и от дъщерята на бъдещия премиер на България г-н Бойко Борисов чийто домашен любимец- той пудел показа завидни манекенски качества "компромати"-както аз обичам да казвам има много,аз имам малко фото но то не е професионално по късно ще кача снимчици-който харесва малките вагабонти да им се порадва,иначе интервюта и профи снимки на (с) организаторите и БГ звездите има в пресата-вестник 24часа, дневник,булфото и още куп медии.
Всичко беше страхотно и като замисъл и като организация а накрая и главните действащи лица бяха наградени с куп красиви и полезни подаръци от организаторите-дрешки,козметика и играчки!Малките вагабонти Грег и Вайпър се държаха прилично и надявам се оставиха добро впечатление у гостите и другите участници в ревюто-Грег веднага бе запленен от Тара мопската на Венци Мартинов и общо взето при преобличането на костюмите намерех ли мопската намирах и Грег който се стараеше всячески да се прояви като галантен партньор не само на подиума ами и извън него

а малкия Вайпър цяла вечер се радваше на вниманието и пищната гръд на не една Бг звезда,а като прибавим и целувките от красивите какички май нямаше по щастливо бебе от него

А тате Гиги стана душеприказчик на топ новинара от Нова телевизия Николай Дойнов който доста време отдели за да си поговори с малкия вагабонтин
Ще кача снимчици но малко по късно.