Dog.bg Форуми : Мопсоизложби

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (42 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопсоизложби

#381 Потребителят е офлайн   magiz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 January 2009 - 10:24 AM

наистина е пораснал  :wub: :wub: сладурчо  :wub: :wub:

#382 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2009 - 10:39 AM

Честито на хубавите мопсоляги.Красиви са. :blink:
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#383 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2009 - 11:30 AM

Честито на победители! Само така. :wub:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#384 Потребителят е офлайн   suitchaself Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2009 - 02:14 PM

Тук е момента и аз да пусна една снимка  B) просто много ми хареса как стана и не мога да се сдържа  B)

Честито за победите и за участието, представихте се много добре :)  :->)
User's Signature

Sometimes you wonder who'd give a f**k if they lost ya

#385 Потребителят е офлайн   suitchaself Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2009 - 09:05 PM

А кой спечели днес 9-та група ?  :->) :yahoo:  :Танц:
Честито !!!  :->)

Още снимки --> Изложба 25.01.2009
User's Signature

Sometimes you wonder who'd give a f**k if they lost ya

#386 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2009 - 09:45 PM

Цитат

А кой спечели днес 9-та група ?  :->) :yahoo:  :Танц:
Честито !!!  :->)

Още снимки --> Изложба 25.01.2009
Гледайки снимката може би Ани и Грег са спечелили 9та група.А гледайки всички снимки ,Ани е имала наистина натоварен ден.Представила е и други кучета.Браво Ани.Честито.Гордея се с теб. :->) :wub:
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#387 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2009 - 11:13 PM

Честито на Ани и Грек ! Супер ,сте ,взехте групаааааааааа!!!!! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#388 Потребителят е офлайн   JackSparrow Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 January 2009 - 10:32 AM

Здравейте и от мен,
Отдавна не съм писала във форума, но днес имам повод. На изложбата на 24.01. дебютантът Джак под вещото ръководство на Ани взе второ място в конкурса BIS-puppy. Използвам случая да изкажа на Ани искрените си благодарности за подкрепата и помощта, която ни оказа. БЛАГОДАРЯ ТИ, АНИ.  :wub:. Приеми специалните ни поздрави за успехите на Грег и през двата състезателни дни, продължавайте все така, а ние с Джак ще се учим от вас.
:wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#389 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2009 - 10:38 AM

Цитат

Здравейте и от мен,
Отдавна не съм писала във форума, но днес имам повод. На изложбата на 24.01. дебютантът Джак под вещото ръководство на Ани взе второ място в конкурса BIS-puppy. Използвам случая да изкажа на Ани искрените си благодарности за подкрепата и помощта, която ни оказа. БЛАГОДАРЯ ТИ, АНИ.  :wub:. Приеми специалните ни поздрави за успехите на Грег и през двата състезателни дни, продължавайте все така, а ние с Джак ще се учим от вас.
:wub: :wub: :wub:

Браво на вас , моите поздравления и следващия път - Първо място. :->) :->) :->)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#390 Потребителят е офлайн   JackSparrow Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 January 2009 - 10:46 AM

Благодаря ти Светле,
Видя ли от качените по-горе от Ани, снимки от изложбата какво хубаво детенце си "произвела".
User's Signature

Качена снимка

#391 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2009 - 12:15 PM

Здравейте :blink:
Искрено БЛАГОДАРЯ за подкрепата на всички ви и благодаря за милите думи те наистина означават много за мен :wub:!
Благодаря на фотографа запечатал наистина страхотни непринудени моменти в които кучовци и хора наистина се забавляват :blink: :yahoo: :wub:
Благодаря на Дени че ми се довери и ми повери Джак-следващия път ще се борим за първото масто :->) :wub:-Честито
Бързам да честитя и на още едно мопсче-пак детенце на Светла-Дария вече в клас млади на 13месеца-получи отлична оценка от съдията :yahoo: :->)за съжаление не успяха да останат за конкурсната програма ама нищо следващия път ще стоят до края!
Иначе и двата дена организацията беше на ниво,залата беше топла-имаше хора и по къс ръкав ;D,кучовците всички бяха страхотни!
Жалко само че не успя да  дойде конкуренцията от Гърция заради окупираните гранични пунктове :'(-първия ден трябваше да имаме конкуренция от още три кучета в големите класове,вчера трябваше още два шампиона от гръцко да дойдат-собственост на Фей но за съжаление не успяха.
И двете януарски изложби бяха страхотни,всички много се забавлявахме и кучета и водачи и съдии :blink:Само една случка на края на вчерашната изложба при отсъждането на Биса лично мен много ме натъжи :'(Европейците хендлери със салукито от 10група хич не играха честно първо когато трябваше да излезнем на ринга по групи -понеже съдията каза да се движим в кръг общ-а не два един за големите и един за малките породи-девойката със салукито на два пъти ме изпревари на края застана пред мен,аз пак си отидох на място пред нея,в този момент зад гърба ми се появи младежа-професионален хендлер-можете да го видите на доста снимки на Биса-и като взе да боботи на висок глас на другата хендлерка в ринга как да постави салукито в стойка,как да й отвлече виниманието,после взе да подвиква на хрътката понеже явно кученцето се вълнуваше-защото беше доста шевливо-ама през това време Грег започна и той да се върти искаше да види кой стои зад гърба ми- обърнах се тактично направих забележка с ръка човека да се отдалечи от ринга а той взе да ме псува на развален ханглйски :o :huh: ;D а следващото което успя да сътвори професионалната му хендлерска кратуна бе да подхвърли храна в ринга близо до Грег :o :-не знам защо го направи при условие че дори и не сме реална конкуренциия на салукито-аз даже се радвам че Мопс успя да вземе група и се класира за биса-а това наистина се случва много рядко почти винаги мопсчетата дори и не ги отразяват когато се стигне до конкурса по групи :'(
Кофти изживяване беше,не го пожелавам на никой!Явно въпросния профи хендлер-Грегор който определено на края не се държа като такъв доста на сериозно е взел-мономента с който България бе представена на еврпейската карта а именно Кенеф та реши на бързо да се възползва и да се у...е ама по този начин изложи само и единствено себе си! :--въпросния се вижда на всички снимки които са от биса-зад гърба ми.
Честито още  веднъж на всички мпсчета представиха се на ниво,надявам се и стискам палци и за напред да е така!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#392 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2009 - 09:05 PM

Хей, тук в този форум, сред мопсовските среди, има една мноооого добра хендлерка  ;)..., та я издирваме под дърво и камък  :P..., ще сме много щастливи и горди, ако успеем да я наемем за някоя от следващите изложби през тази година.... и за нашите кучовци  :drugarche:  :blink:
..., дано да я открием,...пък дано и тя да ни приеме  :wub:, защото сме малко тежички и тромавички, но затова пък много любвеобилни  ;)  :wub:  ;D
...ами това е, за сега й пращаме много лигави целувки  :wub: :wub: :wub: и оставаме с надеждата......

#393 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2009 - 11:58 AM

Цитат

Хей, тук в този форум, сред мопсовските среди, има една мноооого добра хендлерка  ;)..., та я издирваме под дърво и камък  :P..., ще сме много щастливи и горди, ако успеем да я наемем за някоя от следващите изложби през тази година.... и за нашите кучовци  :drugarche:  :blink:
..., дано да я открием,...пък дано и тя да ни приеме  :wub:, защото сме малко тежички и тромавички, но затова пък много любвеобилни  ;)  :wub:  ;D
...ами това е, за сега й пращаме много лигави целувки  :wub: :wub: :wub: и оставаме с надеждата......
Ани наистина е чудесен хендлер.Скоро ще се конкурира с другите.Тя е нашта гордост.Със сигурност ще ви бъде полезна и на вас. :P :->)
User's Signature

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#394 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2009 - 02:24 PM

Анииии,  :->) :wub: !!!
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#395 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2009 - 02:38 PM

Цитат

ЕВИИИИ
Мисля че вече съм готова и за най големия :izcherven: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#396 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2009 - 03:38 PM

Цитат

Хей,тук съм си и съм на разположение почти по всяко време ;D ;) :wub:
Ама тази въпросната хендлерка държи да уточни че е само хендлер-а не е профи хендлер :izcherven: ;)-не бих искала някой да остане с грешно впечатление-харесва ми да съм буквално"заровена"сред кучовци-особено ако са дундави,чаровни и гальовни-и първо трябва "те" самите кучовци да ми се доверят и приемат защото ако зависеше от мен то аз приемам всички кучовци и най-миловидните и най-злобно и бойно настроените.Но тук най важното е кучо да те приеме и да ти се довери,от там на татък нещата понякога си стават от самосебе си,а понякога наистина е нужно да положиш къртовски труд за да помогнеш на дадено куче да покаже и разкрие най добрите си качества на изложбения ринг-жив пример е моето вагабонтче ;Dцяла година ми бе необходима за да започна да разбирам и усещам кога да тръгна,след кого да излезна на ринга-да не говорим че до скоро поверявах Грег в ръцете на профи хендлер понеже самата аз не бях сигорна в себе си ;) :yahoo:!И още едно мъъъъничко уточнение-както по горе писах далеч съм от професионалните хендлери-тепърва искам,имам желание и кураж да се уча от тях,стига и те да имат това желание да разкрият тайни от своя успех!
Искрени благодарности изказвам на един много мил,нежен и очарователен мъжага-че бе толкова търпелив и ме остави макар и за малко да го придружавам-много топли прегръдки и целувки за него и за трите чаровни дами които бяха в неговата компания, с нетърпение чакам следващата си среща с Патрик :drugarche: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#397 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2009 - 04:34 PM

Цитат

Цитат

ЕВИИИИ
Мисля че вече съм готова и за най големия :izcherven: :wub:

Аниии, за "Най-големия" ще бъде чест ти да го представиш на някоя изложба!! Вярвам, че ще стане скоро..  :blink: :wub:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#398 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2009 - 11:03 PM

Цитат

Искрени благодарности изказвам на един много мил,нежен и очарователен мъжага-че бе толкова търпелив и ме остави макар и за малко да го придружавам-много топли прегръдки и целувки за него и за трите чаровни дами които бяха в неговата компания, с нетърпение чакам следващата си среща с Патрик :drugarche: :wub:

:wub:, може и да не си профи хендлер, но се справяш блестящо и то за толкова кратко време навлезе в хендлерството  :palec: Най-важното е, че желанието ти е огромно, а тези прекрасни същества усещат любавта ти към тях  :wub: ! За толкова кратко време, те вече те възприемат и ти се доверяват  :OK:  :palec:!!!
Целувки и от нас  :wub:
...ние също, с нетърпение чакаме следващите срещи  :OK:!

#399 Потребителят е офлайн   sineokataaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 February 2009 - 04:12 PM

И аз искам да ходим на изложби с нашия мопс Djeronimo MD Fon Baskervil (на кратичко Djeri ;)) ама незнам каква е процедурата някой ще може ли да ми каже  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#400 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 04:23 PM

Цитат

И аз искам да ходим на изложби с нашия мопс Djeronimo MD Fon Baskervil (на кратичко Djeri ;)) ама незнам каква е процедурата някой ще може ли да ми каже :blink:
Първо здравей!Радвам се,че се появи.Отдавна нищо не съм чувала за вас.Джеронимо е мое детенце.Радвам се,че имаш желание за изложби.А защо не ми се обадиш да ти кажа всичко за изложбите.Качи снимки да го видя и много да го нацелуваш. :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

• (42 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема