Мопсоизложби
Публикувано: 15 November 2009 - 08:56 PM
Ани ти каде се скри защо не си се похвалила за вайпър,а този Ерос който ни е пълен брат защо и той се губи нека да драсне някой ред да прати някоя снимка.
хора мобилизираийте се...
Публикувано: 15 November 2009 - 10:57 PM

Честито за постигнатите успехи искрено ви се възхищавам на труда и хъса, винаги компанията ви е голяма, усмихната и весела

Честито на всички!
Ще чакаме да ни зарадвате със снимки!
Публикувано: 16 November 2009 - 04:36 AM
честито марги за нашата майка,браво и за арнолд така искам да го видя на живо.
ерос се е представил отлично само да попитам кои породи е преборил на бисджуниер,наистина голям успех.
за анито няма какво да пиша тя само може да ни радва с продалжаващите си успехи.

Публикувано: 16 November 2009 - 01:20 PM
честито марги за нашата майка,браво и за арнолд така искам да го видя на живо.
ерос се е представил отлично само да попитам кои породи е преборил на бисджуниер,наистина голям успех.
за анито няма какво да пиша тя само може да ни радва с продалжаващите си успехи.

Публикувано: 16 November 2009 - 03:37 PM

Честито за постигнатите успехи на цялата мопсова гилдия!

Този път имаше доста голяма конкуренция от Франция Украйна и Гърция-е ние с нашите мопсита се представихме на ниво и за пореден път заехме челните призови места!
Честито на Марги за успехите на Ори и Арни-(държа се перфектно в ринга,само дето Марги много се притесняваше

Честито и на Ерос -първия ден за съжаление не участвах в изложбата поради ангажименти но отидох да пожелая успех на цялата компания и до колкото прочетох новините- успеха не е закъснял

Грег втория ден се представи отлично въпреки че в ринга малко се разсейваше заради женската компания

За съжаление почти никой не е снимал мопситата-изпратиха ми няколко снимчици с грифончето Шани и Вайпър на биса-добре че поне са го хванали в единствения миг в който това шило бе застанало в стойка

Благодаря на всички за подкрепата и най вече на Хриси въпреки че бе изморена остана до края с нас!

Публикувано: 08 December 2009 - 02:47 PM
ще участваме и съм страшно притеснена, защото това ни е едва втората изложба (първата беше преди година). Дано не ни се смеете много.
Срок за записване 04.12.2009
Място на провеждане: зала Локомотив
(на стадион Локомотив, бул. Рожен 23)
Начален час: 10.00.ч.
Съдии:
NEBOISA SAVICIC - I, II
ANTOAN HLEBAROV - IV, IX, X
GEORGI HRISTOZOV - III, VI, VII, VIII
ZLATINA DAVIDOVSKA - V
И не се притеснявай.Ние сме там и ще помагаме.
Публикувано: 09 December 2009 - 09:33 PM
ще участваме и съм страшно притеснена, защото това ни е едва втората изложба (първата беше преди година). Дано не ни се смеете много.
Срок за записване 04.12.2009
Място на провеждане: зала Локомотив
(на стадион Локомотив, бул. Рожен 23)
Начален час: 10.00.ч.
Съдии:
NEBOISA SAVICIC - I, II
ANTOAN HLEBAROV - IV, IX, X
GEORGI HRISTOZOV - III, VI, VII, VIII
ZLATINA DAVIDOVSKA - V
И не се притеснявай.Ние сме там и ще помагаме.
Благодаря Ви за инфото.
Ще се видим в събота.
Публикувано: 12 December 2009 - 07:33 PM
Публикувано: 12 December 2009 - 08:20 PM
За съжаление някой ми задигна каталога но ще помоля тези които имат хубаво ама много хубаво и внимателно да проверят дали е имало по-голям брой кучета от нас-по порода,да за развъдна група нямаше кой да ни бие-просто бяхме булшинство

Лично аз Благодаря на всички приятели които бяха неотлъчно до нас и съпреживяха всяка една наша емоция

Всички бяхте страхотни, продължавайте все така нахъсано и със самочувствие на пред и нагоре!!!
Благодаря още веднъж на всички за подкрепата и страхотната компания за мен бе удоволствие да бъдем заедно!

Честито на Марги двойна победа

Публикувано: 12 December 2009 - 09:56 PM
За съжаление някой ми задигна каталога но ще помоля тези които имат хубаво ама много хубаво и внимателно да проверят дали е имало по-голям брой кучета от нас-по порода,да за развъдна група нямаше кой да ни бие-просто бяхме булшинство

Лично аз Благодаря на всички приятели които бяха неотлъчно до нас и съпреживяха всяка една наша емоция

Всички бяхте страхотни, продължавайте все така нахъсано и със самочувствие на пред и нагоре!!!
Благодаря още веднъж на всички за подкрепата и страхотната компания за мен бе удоволствие да бъдем заедно!

Честито на Марги двойна победа

Здравейте,
Днес на изложбата, на моето слънчице Jack му бе одсъдена отлична оценка, САС и R.CACIB. Искам да изкажа искренат си благодарност на Ани, Дилян и Маргарита за оказаната помощ и подкрепа. Благодаря Ви.
Публикувано: 12 December 2009 - 10:39 PM

Публикувано: 13 December 2009 - 10:40 AM
Тъй като си тръгнахме по-рано не разбрах, кой спечели BOB и BOG?