да джак е хубаво ку4е но и вси4ки други ку4ета са много добри,а кой е заслужавал и кой не няма зна4ение садиата решава и ние не малко пъти сме заслужавали да спе4елим поне по моя преценка,но не е ставало,така4е здраве да е има много изложби на които всеки който иска може да се докаже.о4акваме ви в асеновград през април,не доидохме в софия на изложбите защото залата вообще не ни допада няма друга при4ина.надявам се да се засе4ем с много от вас през следващите изложби.
Името й е Мери!

На мен за пореден път ми отмъкнаха каталозите и не мога да напиша имената на участниците.А и без друго да си призная честно това е последното което гледам-обикновено гледам кучетата не по имена а като екстериор и сама за себеси си правя извод-до къде се простират силите на моето куче и до колко може да се пребори с конкуренцията-естествено да не оставяме на заден план и съдийското решение-защото за разлика от нашето собствено то е крайно и окончaтелно!
Иначе двата дена участващите кученца бяха от два развъдника-Кинг он а Лийш и Баскервил!
Честито на всички достойни кученца и техните стопани,по късно и аз ще кача малко снимки на които считам че мястото е тук!