Срещи мечешки!
Публикувано: 14 May 2009 - 10:22 PM
Публикувано: 15 May 2009 - 01:29 AM
Хайде дами и господа, размърдайте рошавите дупета на вашите мечета.Всяка вечер в парка до църквата на бул. К.Величков ви чака страхотна мечешка група,която непрекъснато се увеличава.Или просто дайте идея за друго място и да направим един грандиозен мечешки парад

Публикувано: 18 May 2009 - 09:45 PM
ar4i_09, в May 6 2009, 01:45 PM, написа:
В Пловдив не се ли организират такива разходки ? Моето мече е на 2 мес и няколко дена ,но все пак ако има някой от Плд може скоро да се организира някоя разходчица :)
Ние с Арес сме от Пловдив и също много ще се радваме на пловдивска мечешка среща

Публикувано: 19 May 2009 - 12:17 AM
сесе Много се радвам ,че вече си тук
и се надявам скоро да се видим. Хайде да направим една хубава среща .Нека да се включат повече мечета

Публикувано: 19 May 2009 - 10:32 AM
*LEA* и ИЯ беше така, просто бъди мила с нея ,говори и, това е ново за нея, и внимателно я изчакай тя да тръгне сама.При първото излизане Ия стоеше като закована пред блока полвин час и после бавно тръгна да изследва .Те са любопитни и ще свикне, само гледай да не я изплашиш.
Публикувано: 09 August 2009 - 01:03 PM
zdraveite az sam tanq ot rouse az imam cherno chao chao koeto sashto iskam da go zapoznaq sas drugi kecheta kato nego nishto nqma da mi kostva i az da doida na vashitesreshti kogto shtegi pravite nie redovno patyvame do sofiq po rabota i estestveno mecho e sas nas zashtoto ne e sviknal sas chujdi hora toi e na 6 godini i dva meseca shte na pravi na 28 azgust golqm krasavec e samo chi nemoga da vi pratq snimkaza momenta zashtoto skoro ne sam mu pravila