Срещи мечешки!
Публикувано: 20 January 2010 - 03:34 PM
В Южният парк, неделя.Да кажем в 13,30 на главният вход до шадравана .Устройва ли ви ?
Публикувано: 20 January 2010 - 04:15 PM
Ето ти тел. 0886573306 да се намерим.
Публикувано: 23 January 2010 - 12:48 PM
Облечете се добре за утре, ще е студено като днес и ако ще ги водим нашите в парка не за по 5 минути - екипирайте се.
Аз ще съм намъкнала скиорския комплект и боти с хубава подметка, опаковайте се добре, че на чау-вците няма да им се прибира, то се знае, сега е тяхното време:-))))
До утре.
Ия, шадравана в 13.30 последно, нали?
Отивам да натроша лакомствата и да заредя фотоапарата.
Аз ще съм намъкнала скиорския комплект и боти с хубава подметка, опаковайте се добре, че на чау-вците няма да им се прибира, то се знае, сега е тяхното време:-))))
До утре.
Ия, шадравана в 13.30 последно, нали?
Отивам да натроша лакомствата и да заредя фотоапарата.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 24 January 2010 - 10:48 AM
ХАХАХ Фурия, повярвай, сред 1000 ще те познаем
Айде всички на среща.Ставай те и в парка.

Публикувано: 24 January 2010 - 04:27 PM
Страхотно си изкарах, събрахме очите на хората в парка. Давайте снимки:-)))
На спирката се мъчих да хвана такси, вече почнах да дзиндзиликам от студ - свободните таксита отминават и никой не ни ще с кучето. Накрая се смили над мен един шофьор, който - ессстествено - се оказа кучкар.
Шантава каста сме, но позитивна:-)))
Чакам снимки и на онези бебета, които видяхме в парка:-)))
На спирката се мъчих да хвана такси, вече почнах да дзиндзиликам от студ - свободните таксита отминават и никой не ни ще с кучето. Накрая се смили над мен един шофьор, който - ессстествено - се оказа кучкар.
Шантава каста сме, но позитивна:-)))
Чакам снимки и на онези бебета, които видяхме в парка:-)))

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 24 January 2010 - 04:31 PM
Беше много яко. Сега зареждам фотоапарата и ще кача снимките.Като се качвах ме в колата към парка тръгваше и друго чау.Така , общо стават три случайни.
Публикувано: 24 January 2010 - 09:21 PM