Мене ми прилича на обикновен пинчер :blink:.Никога не съм чувала за сърнист :huh: или аз нещо не съм в час
Сърнист пинчер ...
Публикувано: 31 May 2008 - 09:23 PM
Стандарт на порода.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 31 May 2008 - 09:24 PM
От каде да ти го искарам тоя стандарт :-
добре не е призната порода и точка на въпроса :angry:
добре не е призната порода и точка на въпроса :angry:
Публикувано: 31 May 2008 - 11:08 PM
И аз знам,че официално не е призната тази "порода" сърнист пинчер.Признат е мини пинчера,а според цвета,можеш да си го наречеш ако щеш и петнист.. ;D :blink: А от друга страна,няма голямо значение,защото всички пинчерчета са супер сладки и заслужават само :wub:
Публикувано: 07 June 2008 - 11:53 PM
цверг пинчерът- мини пинчерът му викат на улично" сърнестпинчир "за да подчертаят миниатюрния му нежен вид с тънки като солетки крачка ---- и понеже отклонения бол с по едри екземпляри,минавйки с лекота горната граница за височина в стандарта продавайки ги за мини пинчерчета ,Те продавечите -/типично е за обявите във Варна в-к Позвънете"/ГО уточняват ,че е миниатюрен както трябва да е цверг истинският по стандарт пинчер-джудже/истински с минамалния ръст и тегло приличещ като сърничка/с ПРОЗВИЩЕТО СЪРНЕСТ,НЯМАЙКИ ГО НИКОГА НИКЪДЕ ПО СВЕТА И У НАС ПО СТАНДАРТ В ДЕБЕЛИТЕ КНИГИ!---С МИТИЧНОТО НАИМЕНОВАНИЕ СЪРНЕСТ!!!!!!!!!!!!! :P ПОЧЕТЕТЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА ОТВАРЯТЕ ТЕМА ТУКА ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ ПРЕД ХОРАТА ,МОЛЯ!

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND