Съдейства ли форума на дог.бг при продажбата на кучета?
Публикувано: 20 March 2010 - 11:04 PM

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 28 July 2010 - 09:08 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 28 July 2010 - 09:31 PM
samotnata, в 28 July 2010 - 09:13 PM, написа:
Не знам дали авторката изобщо има такива идеи, но безобразния спамер samoyedfan - да. Тя е на битака тук, единственото , което я интересува са цени, цени, цени - може да се види по мненията й.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 July 2010 - 09:53 PM
Е, то е дете все пак. Не знам дали с обясняване ще разбере за какво иде реч, но може би е добре да има шанса са му се обяснява.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 August 2010 - 10:05 PM
Има ли кой да погледне галерията с потребителски албуми..продажба на персийски котета и някакви лабрадорчета.
Публикувано: 19 August 2010 - 11:51 AM
Хайде някой мод да попрегледа фотогалерията в сибирското хъски....хора си се регистрират само за да си продадът бебетата
Публикувано: 21 August 2010 - 11:47 AM
Търсят си дама, щото имали хубави гени....
Писала съм на модератора, но понеже е лято а и събота, да си го споделя и тука.
Писала съм на модератора, но понеже е лято а и събота, да си го споделя и тука.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 03 September 2010 - 11:01 AM