Е,това просто не мога да се сдържа и да не го споделя

Преди няколко дни си поръчвам такси,качвам се и шофъора:"А,ти нали имаш кокерче ,едно черно?".Отговарям му положително и го попитах от каде знае и дали ни е возил,а той"Ами да ,даже исках да ставаме рода,ама и вие сте мъжки".Аз се усмихвам .Та разговора се завърта в тази насока,човека започва да се оплаква как не искал да го къпят и тем подобни.Общо взето само пинизи,докато в един момент последва.....забиващата реплика:
Шофъора:"Онзи ден гледам една жена и тя с кокер,ама тя поне така си мислеше.Те нали ги знаеш кинолозите,нали така беше думата,че един мой приятел е такъв,та той ми обясни кои са истинските,чистокръвни кокери.Та затова ти казвам ,на тая жена кокера не беше такъв ,защото беше с опашка ( тук аз вече го поглеждам доста...смаяно и недвоумяващо ).Ами те истинските кокери се раждат без опашки.Той моя така е роден,а и твоя,това са чистокръвни кокери.Ама викам ,айде да не разтройвам жената,няма да и казвам"..Та нека ви обясня кой е чистокръвен кокер,а не родословие имал и тем подобни глупости