Изложби-предстоящи,отминали,резултати и снимки!
Публикувано: 07 May 2011 - 01:16 PM
Имаме мечка вкъщи, в 07 May 2011 - 08:27 AM, написа:
Да, ние с Лексус се записахме за 14 в Асенавград, за съжаление другите дни не можем да се явим.
Някой да знае случайно къде се намира стадион "Асеновец"?
Публикувано: 07 May 2011 - 03:22 PM
Лексус и ние мислим да се запишем за 14ти...иначе нямам идея къде се намира този стадион, но с питане и до Цариград се стига , както са казали хората...знначи сигурно ще се видим там...
П.С. Ние нямаме изложбен повод...засдължителен ли е, ако ДА, от къде да вземем...??
Публикувано: 07 May 2011 - 05:25 PM
Имаме мечка вкъщи, в 07 May 2011 - 03:22 PM, написа:
Лексус и ние мислим да се запишем за 14ти...иначе нямам идея къде се намира този стадион, но с питане и до Цариград се стига , както са казали хората...знначи сигурно ще се видим там...
П.С. Ние нямаме изложбен повод...засдължителен ли е, ако ДА, от къде да вземем...??
Ние намерихме в Интернет като написах "Метален изложбен повод" - има различни размери за чау-чау е необходим 62 см - това е метална верижка тип душач, а изложбени поводи има в зоомагазините. На първата изложба се доверихме на професионален хендлер - те си имат поводи.
Публикувано: 07 May 2011 - 06:22 PM
Имаме мечка вкъщи, в 07 May 2011 - 01:22 PM, написа:
Имам един рингов повод със щипка-ограничител за врата на кучето и примка за китката на водещия, купих го от Москва, да ти дам назаем? Червен е, таман на Аури ще й ходи на черното.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 07 May 2011 - 07:27 PM
Публикувано: 07 May 2011 - 07:49 PM
Lexus , аз не харесвам металните поводи.Купих си от Москва два, единият платнен, другият метален.
Вие ли представяхте Лексус на Balkan winner 2011.Как се справи сладура?
Имаме мечка вкъщи, виж тук има различни http://www.zoomagazi...ni-povodi-6107/ .Ако се разтърсиш ще намериш каквото ти харесва.
Публикувано: 07 May 2011 - 09:01 PM
Нямаш грижи, ще ти пусна мобилен на ЛС- дрънни ми когато си свободна и ще ти го дам, повода го извадих от шкафа на Лео, поотупах от прахта даже - ще ти услужа с него, няма смисъл да купуваш нов сега и веднага.
Виж, предназначението на един повод е в това - да има кого да водиш от другата страна на повода. Инак да ти лежи ей така само и да прашаса... Няма смисъл.

Публикувано: 07 May 2011 - 10:18 PM
Публикувано: 08 May 2011 - 10:41 AM
IA---, в 07 May 2011 - 07:49 PM, написа:
Lexus , аз не харесвам металните поводи.Купих си от Москва два, единият платнен, другият метален.
Вие ли представяхте Лексус на Balkan winner 2011.Как се справи сладура?
Имаме мечка вкъщи, виж тук има различни http://www.zoomagazi...ni-povodi-6107/ .Ако се разтърсиш ще намериш каквото ти харесва.
Металният повод е верижка и е само за изложби, за разходка ползваме друг платнен. На изложбата Лексус беше представен от хендлер от който много сме доволни - Светла. Иа, какво стана с идеята ти да направиш салон за груминг ? Ние подстригахме Лексус но много неуспешно и търсим някой който да прави груминг на чау чау?
На изложбата за съжаление бяхме само два дена и получихме две отлични оценки от руския и българския съдия.
Публикувано: 08 May 2011 - 02:42 PM
Цитат
Аз се запознах на изложба с грумьор, която прави груминга и на шпицове, а там нещата са горе-долу сходни, юни ще водя при нея моят крокодил, ето профила й, свържете се с нея на личен ако искате:
http://forum.dog.bg/...4821-totschica/

Публикувано: 08 May 2011 - 10:10 PM
Е не само аз, с някое куче ще съм, най-вероятно Лаурентина, пък защо не и Торнадо, но живот и здраве да е!
Стискам палци за младите надежди!

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07