ОО снимки има бол.Апарата снима по 5 на поза.Едно движение го изкарва в снимки.С него снимам мъжо и детето на демонстрациите по айкидо.Хваща падането във всички етапи. Хриси на изложбата си е играл да върти визьора,та доста снимки са размазани,но пак има много.
Лексус, за първо излизане мечето и детето се справиха супер.А вие наистина трябва да се криете някъде.И аз го правя,защото Фей ме търси и прецаквам Хриси.Помниш ли в Банско каква глупост направих.На първата изложба взеха второ място на конкурсите.А на втората се представиха още по добре и аз в идеята да им се радвам, минах с ИЯ даже точно зад гърба им в последният момент и взеха трето..И Фей взе да ни търси с глава.Колко ми се сърдеше детето ,не е истина.Даже съдията после ми се скара.Бил се представил най добре до преди моето изтичване до ринга.Хем знаех ,че ще стане така, ама ай де де.... и Плевен,та пак две трети места.
Нищо човек се учи от грешките си.
А за дупето,не си го даваме още,малки се
Торнадо, Фей е записана за тази спецялка, аз май споделих с теб,но отварянето на новият ми обек който видя,нещо се бави.Трябваше на 15 да го откривам, а аз още стените му правя.Да не говорим,че офиса към него не съм го почвала.Ей сега се връщам даже от там.Та ми се върти в главата, да не ходим.Въпреки ,че на Фей разгонването ще е минало.И емоциите ще са големи.Гледах и самолетните билети ,за да не се убием от път и се чудя.Как може с кола да е 10-12 часа ,а с самолет 4,5.Мислех ,че пристигаме за не повече от два.Като от Киев ,върнахме се за два часа. Така че съм на кантар ,ще видя как ще ми мине половината седмица и ще реша.Ако отида ще разказвам.
North face
За тез кремчета съм чувала.Ползвала съм подобно. Сподели моля те ,какво ти е мнението за метода с колата или лака за коса.