- (16 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Изложби-предстоящи,отминали,резултати и снимки!
Публикувано: 03 June 2008 - 01:20 PM
За жалост чау-чау поне тук в българия не се славят с голяма активност по изложбените рингове,но се надявам искрено за в бъдеще това да се промени. :->)
В тази тема май главно поне на този етап ще се разписва Торнадо ;D ;)
Чудех се обаче и исках да попитам дали НАНСИ възнамерява да започва да води Валенсия по изложби? :blink:
Смятам,че вече и е време и ще има с какво да се похвалим тук :->)
п.п по късно ако открия един клип от представянето на чау-чау на една изложба ще го пусна ;)
Публикувано: 03 June 2008 - 01:36 PM
Радост за окото са такива кучета.
Когато ви се отвори страницата потърсете долу в породи и кликнете на chow chow
ще ви се отвори направо клипа :yahoo:
http://www.westminst...reed/index.html
Публикувано: 13 June 2008 - 11:17 AM
Публикувано: 13 June 2008 - 12:51 PM
Ще очаквам с нетърпение резултатите и снимки разбира се.
Нанси,а на вас желая много успехи за в бъдеще и да споделите тук как се представя Валенсия в ринга :wub:
п.п Наскоро прочетох в сайта на БРФК,че ще се проведе CAC-Специализирана изложба за Северни кучета Пловдив - 2008-11-01
Дай боже да се съберем повече хора там,ще е хубаво :blink:
Публикувано: 14 June 2008 - 03:06 PM
www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 16 June 2008 - 09:49 AM
Публикувано: 10 July 2008 - 05:13 PM
Здрасти на всички ,дочух,че към 27-29 юли щяло да има изложба с международно участие в Албена.Моля,ако има някой,който да знае нещо по-точно да пише.Благодаря ви предварително ;D
Леко изкарване на горещините на всички мечета и стопаните им ;) ;D
Публикувано: 11 July 2008 - 12:08 AM
Цитат
Здрасти на всички ,дочух,че към 27-29 юли щяло да има изложба с международно участие в Албена.Моля,ако има някой,който да знае нещо по-точно да пише.Благодаря ви предварително ;D
Леко изкарване на горещините на всички мечета и стопаните им ;) ;D
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 September 2008 - 07:53 PM
Цитат
И колко от вас ще си водят мечките? :blink:
защо пък последно?
до изложбата има толкова много време.спокойно може да си решаваме,организираме и уговаряме.
аз смятам да отида.ще реша за Айра в последния момент,защото всичко се случва,все пак тя си е мъничка.ще е точно на 5 месеца.на мен също ще ми е интересно какво ще отсъди съдия относно това до колко отговаря на стандарта.
само незнам как стои въпроса с представянето.аз няма да се справя.
Публикувано: 12 September 2008 - 08:34 PM
Цитат
Цитат
И колко от вас ще си водят мечките? :blink:
защо пък последно?
до изложбата има толкова много време.спокойно може да си решаваме,организираме и уговаряме.
аз смятам да отида.ще реша за Айра в последния момент,защото всичко се случва,все пак тя си е мъничка.ще е точно на 5 месеца.на мен също ще ми е интересно какво ще отсъди съдия относно това до колко отговаря на стандарта.
само незнам как стои въпроса с представянето.аз няма да се справя.
Ако преди си ходила на изложба щеше да разбереш,че за подготовката на кучето съвсем не е толкоова много време.
Относно организацията и другото да има време,не се притеснявай не съм тръгнала конкретно с теб да се уговарям нещо ;D
Напротив ще се справиш не е трудно ;) Аз се панирах миналия път така и помолих приятеля ми да излезе в ринга,да не говорим,че бях с ботуши с ток,а вътре беше мокро :rolleyes: :tikva:
Тренирайте вкъщи с малката Айра ако имате време.
Публикувано: 13 September 2008 - 08:20 AM
Цитат
Ако преди си ходила на изложба щеше да разбереш,че за подготовката на кучето съвсем не е толкоова много време.
Относно организацията и другото да има време,не се притеснявай не съм тръгнала конкретно с теб да се уговарям нещо ;D
:huh:ти нещо май продължаваш да се опитваш да се заяждаш.за пореден път ти казвам внимавай с тона,защото е нетърпим,само показва за каква низша култура става въпрос.а пък усещам,че се имаш за нещо мнооо . :-
не,не съм ходила по изложби и ако реша за Айра ще я подготвя по най-добрия начин.за представянето ще си наема хендлер най вероятно,защото от него зависи много и самата оценка.
а за това че не си тръгнала с мен да се уговаряш-просто беше смешно,или се пробваш нещо.стига си спамила и тролствала по темите,не само тук ,из целия форум.досадна си.за внимание ли си болна или не можеш да спиш без да си излееш злобата в/у някой.
пиша ти го тук,понеже си ми ''забранила''да ти пиша на лични :rolleyes:
Публикувано: 13 September 2008 - 09:33 AM
Цитат
Цитат
Питам "последно" кой възнамерява да идва,а не кой със сигурност ще идва!
:huh:ти нещо май продължаваш да се опитваш да се заяждаш.за пореден път ти казвам внимавай с тона,защото е нетърпим,само показва за каква низша култура става въпрос.а пък усещам,че се имаш за нещо мнооо . :-
не,не съм ходила по изложби и ако реша за Айра ще я подготвя по най-добрия начин.за представянето ще си наема хендлер най вероятно,защото от него зависи много и самата оценка.
а за това че не си тръгнала с мен да се уговаряш-просто беше смешно,или се пробваш нещо.стига си спамила и тролствала по темите,не само тук ,из целия форум.досадна си.за внимание ли си болна или не можеш да спиш без да си излееш злобата в/у някой.
пиша ти го тук,понеже си ми ''забранила''да ти пиша на лични :rolleyes:
Айде не ми говори за култура и не ме поучавай.
Сто пъти ти казах този наставнически тон и изрази от сорта "алоуу,мноо внимавай как се държиш" .. вкъщи или на женския пазар.Ти ще ми обясняваш с какво да внимавам брей пуу .. ;D
Хайде подготви Айра и успех на изложбата ако решите да дойдете :blink:
И не не ми отговаряй наистина ... повече
Публикувано: 29 September 2008 - 03:22 AM
На 1 ноември 2008 година БКК Северни кучета организира традиционата есенна специализирана изложба с ранг САС.
Каним ви най-учтиво да вземете участие в нашия празник!
Добре дошли са всички участници, гости, приятели и зрители!
Изложбата ще се проведе в град Пловдив в панаирното градче (бул.Цар Борис III, № 37, Зала 8 ет. 3
Съдия на изложбата ще бъде уважавания Пол Стентън от Швеция.
Прием на кучета: от 10.30. ч.
Такси за участие:
За членове на клуба /с платен членски внос за 2008 година/
- първо куче 25 лв.
- второ куче 20 лв.
- за класовете бебе, подрастващи и ветерани 20 лева
за не членове и кучета без номер от БРФК
- първо куче 25 евро
- второ куче - 20 евро
- за класовете бебе, подрастващи и ветерани 20 евро
Срок за записване: 27.10.2008
Приемането на заявките става:
Всеки четвъртък след 19 часа на ул.Дунав № 7 кафе Ибис
Или на Е-mail: shows@ndbkc.com
Заплащането на заявените кучета се извършва:
Всеки четвъртък след 19 часа на ул.Дунав № 7 кафе Ибис
или с пощенски запис до 25.10.2008 на името на: Катя Драганова Петрова, София 1574, ж.к.Христо Смирненски, бл.44, вх.Д; тел: 0888 536893
Заявка за участие можете да изтеглите от сайта на БКК Северни кучета
http://www.ndbkc.com
Публикувано: 01 November 2008 - 06:17 PM
Нанси моля разкажете как мина изложбата,как се представихте,имаше ли други чау-чау ... всичко,всичко подробно за което се сетите,ако не е досадно разбира се и имате желание за това.
Пуснете и снимки ако има :P
Ъмм,както може би се вижда,аз не успях да отида :rolleyes:
И гепвам веднага снимката от горния раздел,дано Дури не ми се сърди :P :wub:
- (16 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »