О,не не съм искала да ги сравнявам.
Както казах Хилс ми го препоръча ветеринаря като хубава храна.Ротвайлера ми също е на Хилс само,че ветеринарна серия,защото е с панкреатит.
Както споменах по-горе ме притесняваше даването на повече от 1-2 яйца седмично,но благодарение на по горните мнения разбрах,че опасенията ми са били напълно ненужни и не е проблем да им добавям всеки ден по едно твърдо сварено яйце.
Имам друго питане свързано отчасти с натуралното и гранулирано хранене.
Както споменах ротвайлера е на Хилс Прескрипшън В/Д за панкреатит,отскоро се захранва с ориз,кускус,макарони,варено пилешко месо,само варен белтък,котидж чийз,нискомаслено кис.мляко и моцарела,добавям и по-малко хляб и зеленчуци разбира се-картоф,морков,брокола и карфиол.
Целта е да мине от вет.серия на храна Лайт,но постепенно.
Къде ми е проблема?
Кучето беше 50кг,а сега е 38.Срещат ме хора и ме питат абе това куче не го ли храните
Какво мога да му давам за да си възвърне малко кг?Трябва да е храна с по-ниско съдържание на мазнини за да няма повръщане.
Мисля бях чела нещо на мил,но не претендирам за коректност,ще цитирам по памет:''нещо от рода,че сега много хора залагат не на диети с по-малко мазнини,а на диети с по-малко въглехидрати''.
Това означава ли,че ако му давам повече въглехидрати за сметка на мазнините,които не може да приема ще започне да качва някое и друго килце?