Помогнете, не знаем какво му е на кучето...
Публикувано: 06 June 2008 - 07:55 PM
ВНЕЗАПНО КУЧЕТО МИ ЗАПОЧНА ДА ТРЕПЕРИРИ,КАТО ЧОВЕК БОЛЕН ОТ ПАРКИНСОН. ВЕТЕРИНАРЯТ КАЗА,ЧЕ Е ВЪЗПАЛЕНИЕ НА АНАЛНИТЕ ЖЛЕЗИ!? ИЗТИСКА СЕКРЕТ ОТ ТЯХ И МУ БИ НЯКАКВИ ИНЖЕКЦИИ. БИЛО СВЪРЗАНО С НЯКАКВИ ТОКСИНИ, НАТРУПАНИ В МУСКУЛИТЕ. НЯКОЙ ЧУВАЛ ЛИ Е ЗА НЕЩО ТАКОВА И ИМА ЛИ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ПО СЛУЧАЯ? МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ [/color] МИ!
МОД: Заглавието е променено от модератор. Не пишете с главни букви и в червено. Успех с кучето.
МОД: Заглавието е променено от модератор. Не пишете с главни букви и в червено. Успех с кучето.
Публикувано: 06 June 2008 - 08:38 PM
Постоянно ли трепери?Цялото тяло ли трепери или само отделни мускулни групи?Не смятам,че са аналните жлези :huh:Споделете нещо повече за кучето-възраст,порода,начин на живот,има ли стресови фастори и др. ;)

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 07 June 2008 - 12:14 AM
ТРЕПЕРИ НЕ КАТО, ЧЕ ЛИ МУ Е СТУДЕНО, А КАТО ПРИ ХОРАТА С НЕРВЕН ТРЕМОР, ОСОБЕНО ГЛАВАТА. ИНАЧЕ Е ЖЕНСКО, НА 1г. И ПОЛ.,РОДИ ПРЕДИ 1М.,ИМА МАЛКО КУЧЕНЦЕ.ИНАЧЕ ИМА АПЕТИТ,ЖИЗНЕНА Е, ОБАЧЕ ОТ 2 ДНИ МНОГО СТРАННО ТРЕПЕРИ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ. ОТ МАЛКА СТРАДА ОТ КУЧЕШКИ ГАСТРИТ И МНОГО ВНИМАВМ С КАКВО Я ХРАНЯ.
Публикувано: 07 June 2008 - 12:27 AM
Ако кучето не се подобрява - идете на друг лекар, явно е спешно.
(И защо си заплождате кучетата в детска възраст? :huh:)
(И защо си заплождате кучетата в детска възраст? :huh:)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 June 2008 - 11:32 AM
Същата манипулация направиха и на моето куче след като го заведох на ветеринар по друга причина.
От 2-3 дена започна да се чеше навсякъде, почти не спираше и аз реших да го заведа на вет, нямаше никакви видими причини за неговите чесания, при положение, че е външно обезпаразитен. Иначе неговите действия така изглеждаха, че дори и сега, сякаш е пълен с бълхи.
Ветеринарят като го видя предположи, че това може да е следствие от жлезите му на ануса, които допринасяли чесането, той ги изцеди и каза, че ако не отмине това състояние до няколко дена ще се наложи инжекция.
Сега аз не знам кое води до натрупването на секрет в тези жлези, няма ли някакъв друг начин за да се облекчи.. или това е начина?! ..и не знам дали със сигурност това чесане е причина на тази жлеза....
И ти Lucy 77 като казавш, че това изцеждане са правили и на твоето куче, което има други признаци.... се чудя причината дали наистина е от тази жлеза или причините са различни?!?
От 2-3 дена започна да се чеше навсякъде, почти не спираше и аз реших да го заведа на вет, нямаше никакви видими причини за неговите чесания, при положение, че е външно обезпаразитен. Иначе неговите действия така изглеждаха, че дори и сега, сякаш е пълен с бълхи.
Ветеринарят като го видя предположи, че това може да е следствие от жлезите му на ануса, които допринасяли чесането, той ги изцеди и каза, че ако не отмине това състояние до няколко дена ще се наложи инжекция.
Сега аз не знам кое води до натрупването на секрет в тези жлези, няма ли някакъв друг начин за да се облекчи.. или това е начина?! ..и не знам дали със сигурност това чесане е причина на тази жлеза....
И ти Lucy 77 като казавш, че това изцеждане са правили и на твоето куче, което има други признаци.... се чудя причината дали наистина е от тази жлеза или причините са различни?!?
Публикувано: 11 June 2008 - 03:39 PM
Това "СПРЕТЕ най-сетне с тези "анални жлези" - в какъв смисъл го казваш?
Кой е виновен, че ветеринарите се спират на това като проблем... да не би да ми се иска подобно нещо?! ...просто се чудя и аз като Lucy77 на какво се дължи това състояние... и пуснах коментара си във вид на молба за повече информация, а не за критика!
Кой е виновен, че ветеринарите се спират на това като проблем... да не би да ми се иска подобно нещо?! ...просто се чудя и аз като Lucy77 на какво се дължи това състояние... и пуснах коментара си във вид на молба за повече информация, а не за критика!
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +