Фотогалерия за шарпланинец
Публикувано: 18 January 2009 - 10:10 AM
[quote author=megan67 link=topic=16647.msg566238#msg566238 date=1232265596]
Балчев,сигурен ли си,че на всички снимки са планинци? Предпоследната мнооого ме съмнява :blink:
.................ДА :o ;)
Балчев,сигурен ли си,че на всички снимки са планинци? Предпоследната мнооого ме съмнява :blink:
.................ДА :o ;)

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 19 January 2009 - 07:09 PM
Ааа 100% има ;D То сърбите имат превъзходни и "превъзходно-търговски" кучета та и у нас преобладават от вторите. То първи се набалбукаха мераклиите за АСТ / тъй наречените питбуле/бая "чисти" се внесоха от там. После подкараха ловните породи и понеже българина беден купува на поразия "читави" кучета за средни пари. ;D Признал съм ги като търговци на добитък братята па и родословията им все са супер. Джамбазка работа а иначе имат читави кучета ма за читави пари като по европата. Колко ли се смеят като идват да съдиистват тук само те си знаят ;D
Публикувано: 29 January 2009 - 05:14 PM
http://www.youtube.c...h?v=FBVMh9ezWNU :rolleyes:
Публикувано: 29 January 2009 - 08:45 PM
Който се интересува отпородата,има такава тема.Аз се зачетох,та чак ми стана интересно ;D Братята македонци са сигурно най-големите тунинг оператори на Балканите! Като нямат порода-ще си я измислят/също като историята им ;D/Всичко произлиза от тях -що е маке все е арно ;D
ГОВОРЯ ЗА МАКЕТАТА У ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ/. Те имат "чистопородно" куче :->)
Публикувано: 30 January 2009 - 10:42 PM
Цитат
Който се интересува отпородата,има такава тема.Аз се зачетох,та чак ми стана интересно ;D Братята македонци са сигурно най-големите тунинг оператори на Балканите! Като нямат порода-ще си я измислят/също като историята им ;D/Всичко произлиза от тях -що е маке все е арно ;D
То там всичко се сбърка. Сърби ги регистрират , от холандия ги внасят,сега ше чакаме регистрация на македонски шарпланинец,косовски такъв и евентуално албански ;D
До сега не е връзван и шета по двора яко пък е любвеобвилен щото сигурно е още на 11мес. Ще видим натам :blink ;D
пък с тая 9г. черна вещица са голяма комбина ;D
Публикувано: 02 February 2009 - 08:44 AM
Цитат
Мои са кво да правя. Първото е от решение на семейството/с/у което бях ма кой те пита/ да се вземе БОК на което се противопоставих като порода и доведох тоя ШОК ;D
А черната вещица я трапоса дъщеря ми ,тя е пражки плъхар ;D
А черната вещица я трапоса дъщеря ми ,тя е пражки плъхар ;D
:yahoo: От къде доведе изненадата в къщи? А за малкото съм съгласна-виждала съм такива злобни дребосъци,на които и големи могат да завидят,но има една поговорка:"На бодлива крава Годпод рога не дава." ;D