Dog.bg Форуми : Награди и поощрения

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Награди и поощрения Оцени темата: -----

#21 Guest_стела_*

• Група: Гости

Публикувано: 13 June 2005 - 07:11 PM

нещо май има бъг в темата...

#22 Guest_Ивчето_*

Публикувано: 13 June 2005 - 07:11 PM

Mejdu drugoto se kazvam Iva!

#23 Guest_стела_*

Публикувано: 13 June 2005 - 07:19 PM

Фурия, няма несигурност в свинята гадна, напротив. мисля, че прекалено много се вживява в ролята си на господар на света навън. днес така смъцафурца една немска овчарка, че насмешливия стопанин набързо спря да го гледа надменно и щеше да умре като разбра, че е само на 4 месеца. той е твърде самостоятелно и интелигентно животно. просто е темерут r) е, хайде, темерутчо... има си свой поглед върху живота. нали така си избрах породата - ах, ти мой прелестен пудел! b)

неслучайно Гьоте е дал на Мефистофел да се появи в образа на пудел. и не е никак случайно!

Качена снимка

и все пак - как да го накараме да свърши туй-онуй? за момента знае само два трика с карти, и то аз му ги редя, за да се шашка аудиторията... тия кретени - верно си мислят, че кучето знае фокуси! b)

сори за многото и осоообено несъдържателни постинги :) не беше нарочно!

#24 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 13 June 2005 - 09:58 PM

Цитат

той е твърде самостоятелно и интелигентно животно. просто е темерут

Същата история...
Упражнявах се с рулетка, дълга 5 метра. Не го пусках от нея, докато несе научи да идва по команда до мен, заставайки до лявото ми коляно. Не му отне много време да разбере че докато се прави на глух, рулетката бързичко ще му напомни кой е кучето вкъщи. Защото ако не искаше да идва - довличах го насила, ако не сядаше, натисках с ръка върху четирибуквието, ако не лягаше, слагах го да седне, после протягах предните му лапи напред да легне. Като схвана че така и така ще стане моята, просто се примири с живота. Имам едно правило: веднъж подадената команда трябва задължително да се изпълни, дори ако насила трябва да го накарам да седне или легне. Сега гледа да направя исканото от мен - щото се е примирил че няма отърване.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#25 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 13 June 2005 - 09:59 PM

Цитат

неслучайно Гьоте е дал на Мефистофел да се появи в образа на пудел. и не е никак случайно!

не само Гьоте, мда. И дръжката на бастуна на Воланд изглеждала като главата на пудел, а огърлицата на Маргарита е била с муцуната на черен такъв b) b) b)
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни