Фотогалерия на нашите любимци - част V - та
Публикувано: 07 August 2008 - 12:59 PM
Ето го и Купър на днешната разходка в парка

Публикувано: 07 August 2008 - 08:17 PM
Цитат
TNX "ozi7707" радвам се че ти харесва нашия любимец,всички се надяваме в къщи да стане перфектно куче-гледаме си го като писано яйце и не даваме прах да падне върху него :P
А от къде е вашето съкровище?
Публикувано: 08 August 2008 - 12:42 PM
А ние най-накрая си имаме снимка в стойка :yahoo:
Публикувано: 09 August 2008 - 01:05 AM
Относно произхода на АРЕС-взех го от полицейски развъдник с родословие на 45 дневна възраст,но това че е от там нищо за мен не значи-само се надявам да стане добро екстериорно куче и да го пускаме на изложби.Като предварително знам че там нещата са понагласени малко или много,но ние ще се пробваме!! B)
Публикувано: 09 August 2008 - 12:29 PM
Цитат
Относно произхода на АРЕС-взех го от полицейски развъдник с родословие на 45 дневна възраст,но това че е от там нищо за мен не значи-само се надявам да стане добро екстериорно куче и да го пускаме на изложби.Като предварително знам че там нещата са понагласени малко или много,но ние ще се пробваме!! B)
Не искам да споря,но от полицейският развъдник НЕ продават кученца с родословие понеже на техните възрастни кучета родословията се съхраняват в София и всички кучета дошли от там в Ст.Загора са без родословия също както и техните поколения остават без такива.
Публикувано: 10 August 2008 - 01:21 AM
"mik" Генерала (т.е.тъст ми) ходи в София да го взема малкия от полицията и го домакна в Ст.Загора и незнам там как стоят нещата,но знам че с някакъв полицай са имали уговорката и нашия си избрал АРЕС и след 2-3 дни му пратиха по едни военни родословието!Това поне го знам със сигурност! За мен е най-важно малкия сладур да е жив и здрав и да стане перфектен,че да го макна по изложби за кеф :->) B)
Публикувано: 10 August 2008 - 08:21 AM
Искрено желая успех по изложбите и ще ми бъде интересно да разбера от кои родители е малкият? :blink: