Фотогалерия на нашите любимци - част V - та
Публикувано: 08 July 2008 - 03:36 PM
V , BH , AD
HD - ' a ' normal
ED - ' a ' normal
DNA - gepr.
Публикувано: 08 July 2008 - 04:27 PM
п.п.извинявам се за качеството на снимките,от моб.тел. са :(
Публикувано: 08 July 2008 - 06:12 PM
Цитат
V , BH , AD
HD - ' a ' normal
ED - ' a ' normal
DNA - gepr.
Наистина е много красива, поне на мен ми харесва и то доста :wub: :wub:
Можеш ли да ми обясниш това истинския цвят (оранжево-кафев) на козината си е, или се боядисва? Добавки ли се дават към храната? Как се получава тази украска :huh:?
До сега не съм виждал на живо толкова оранжеви кучета, колкото са уранжеви на снимката, а на мен явно на снимките ми харесват много повече ;D
Виждал съм с по-тъмен цвят, но не и както излизат на снимките :huh:
Повечето, които съм мяркал са били с цвят близък до жълтото :o
А дали е възможно просто така да са излезли на снимката или да е поправяна снимката?

Публикувано: 08 July 2008 - 07:29 PM
Цвета на снимките на малките кученца е такъв защото са снимани е телефон и качеството не е добро....на живо всъщност са доста тъмни маски и много наситен кафеникаво-червен подпал!
Анка е точно толкова червена на живо колкото и на снимката .... ако видиш родителите и ще разбереш защо се получава така....обърни внимание и на бабите и дядовците....особено за дядото е типично да предава на потомците си много добър пигмент с интензивен подпал.
Ето тук можеш да разбереш малко повече за Анка(на снимката е доста по-млада) --->Родословие на Анка!
п.п.И да има доста кучета които се боядисват по изложбите....такъв например е един "голям" БГ шампион чиито стопанин преди време си призна че изпръскал 2 флакона ли колко да го боядиса....иначе кучето е жълто-бяло!!!Тоз шампион е от ония с "добрите" гени ;)
Публикувано: 08 July 2008 - 07:53 PM
Цитат
Хара е много красива, а и според мен това е идеалът за женски представител на породата.:OK:
:'( :'( :'( :'(
Мик,започва яко да лъже,сигурно продажбите са в застой ;D

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената.
За второто не съм съвсем сигурен.
А.Айнщайн
http://www.pedigreed...ree/459153.html
Публикувано: 08 July 2008 - 08:19 PM
Цитат
Цитат
Хара е много красива, а и според мен това е идеалът за женски представител на породата.:OK:
Аз лично не те разбрах. :huh:
Ако не ти е проблем - моля, разясни за неинформираните :sos:

Публикувано: 08 July 2008 - 11:44 PM
Цитат
Цитат
Гузен не гонен бяга ;D
Аз под боядисано куче имах друго едно в предвид,но явно и това чиито собственик се обажда е било често боядисвано....верно е че има нужда,но това е тема на друг разговор!
Публикувано: 09 July 2008 - 02:19 PM
Роден съм на 24 май ... това е деня на Българската писменост ... и макар произходът ми да е германски,аз живея в България и това е моят език :blink:
Извинявам се за мръсната муцунка...тъкмо обядвах и понеже нашата човешка майка ни прави мнооого вкусни манджи се нацапахме чак до ушите....които между другото май не слушали много казва нашата човешка майка ;)
Ето защо в нашият двор няма зеленина като изключим ония високите саксии които все още не мога да докопам и бодливите рози ... не че не опитах веднъж да си хапна рози,нооооооо да знаете как бодът,не е истина направо .... та ето ме мен Дейв B)
Публикувано: 09 July 2008 - 02:23 PM
Публикувано: 09 July 2008 - 02:27 PM
Публикувано: 09 July 2008 - 02:30 PM
Публикувано: 09 July 2008 - 02:37 PM
Публикувано: 09 July 2008 - 02:39 PM
Публикувано: 09 July 2008 - 03:13 PM

Публикувано: 09 July 2008 - 03:16 PM
Цитат
Благодаря ти :)
Аз също се надявам да открият чудесни стопани така както кученцата от предното кучило са всички отлично задомени и много добре гледани.
Публикувано: 09 July 2008 - 10:08 PM
Цитат
Големи чаровници са, наистина.
Хахаха...не питай...сама се оправям с всички сладури :wub:
Хубавото на моята професия е,че сама си определям кога и колко да работя....та когато имам бебета си позволявам да се задържа повече у дома от колкото в офиса и прехвърлям къде що има за вършене при домашни условия и така ... успява се,но не е лесно.
Виж ако си навра кучетата в клетки,ако ги храня по веднъж дневно и някой им рине изпражненията веднъж седмично,ако не ме е грижа за тяхното здравословно и психическо състояние ... тогава може би щях да имам време да спя по повече от 3-4 на денонощие,щях да имам повече време за приятелите и семейството си....но уви.
Хубавото е,че те ме разбират и когато и с каквото могат ме подкрепят,а понякога дори само една добра дума върши чудеса.
А най-голямата отмора е да седнеш сред всички дечурлига и да ги наблюдаваш как играят,как се боричкат и как се развиват като кучета,какъв характер сформират,какви привички имат още от бебета....чувството е неописуемо и си заслужава всяка една безсънна нощ,всяка тревога и усилие.
Публикувано: 09 July 2008 - 10:33 PM
в дъното ЦЕЗАР в ляво МОРИС и топко ловеца ДЕКС (планински спасител)