Клубни връзки, кучила
Публикувано: 22 February 2009 - 09:01 PM
Благодаря за милите пожелания, за слушането още не знам какво да кажа, имал съм успех с възпитанието на други кучета, но с такова зверче за първи път си имам работа :) И то с мен също ... :lol:
Черпенето си е хубаво нещо, 6trak с удоволствие ще те почерпя и не само теб, да не говорим пък за Радостина, която напълно си заслужава и черпенето и името ...Да са ни живи и здрави всички любимци, да ни носят радост и обич, по някоя скъсана съседска изтривалка, по 2- 3 глигана за вечеря, и разбира се смях и веселие. И ние на тях ...нещо подобно :lol:
Черпенето си е хубаво нещо, 6trak с удоволствие ще те почерпя и не само теб, да не говорим пък за Радостина, която напълно си заслужава и черпенето и името ...Да са ни живи и здрави всички любимци, да ни носят радост и обич, по някоя скъсана съседска изтривалка, по 2- 3 глигана за вечеря, и разбира се смях и веселие. И ние на тях ...нещо подобно :lol:

Не карай по - бързо, отколкото твоя ангел - хранител може да лети !
Публикувано: 02 March 2009 - 10:46 PM
Да ти е живо и здраво кучето!!!
Много хубави и незабравими моменти да имате заедно (звучи като пожелание за младоженци)..
Ауро изглежда обещаващо.. тенисист ли ще става? :lol:
P.S. Един ден ще ти напомня, че си имал умопомрачението да благодариш на "помогналите" ти.
Много хубави и незабравими моменти да имате заедно (звучи като пожелание за младоженци)..
Ауро изглежда обещаващо.. тенисист ли ще става? :lol:
P.S. Един ден ще ти напомня, че си имал умопомрачението да благодариш на "помогналите" ти.
Публикувано: 03 March 2009 - 07:47 PM
Похвала от DogoMan се равнява на второ място на изложба, а ако той води кучето на изложбата, първото място е в кърпа вързано ! :lol: Някой питаше, как да се сдобие с дого, проверете в Cazador de Varna, може да имате късмет !

Не карай по - бързо, отколкото твоя ангел - хранител може да лети !