Dog.bg Форуми : жестоко убииство

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

жестоко убииство Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   cOoL_aNi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 June 2008 - 08:10 PM

може тази тема вече да я има но понеже немога да я намеря вижте какво намерих в саита на www.bezdom.info

http://bezdom.info/f...opic.php?t=3710

Пуснато на: Fri May 02, 2008 9:18 pm    Заглавие: Убийство на куче по особено жесток начин-помогнете със съвет  Отговорете с цитат
Следната случка публикува едно момиче във форума на самоедите току що. Моля, дайте правен съвет какво точно може да се направи. Хора със слаби сърца да не четат по- надолу!!!

Цитат:
това което днеска ми мина пред очите и това което стана е много по лошо от кучкарника във Видин.ще ви разкажа какво се случи с немската овчарка (рекс)която беше изгубена.Искам да се извиня ако пиша несвързано но по коварно злорадство от това няма.Преди седмица кучето беше ухапано по опашката и имаше рана.Преди няколко часа докато си играехме с него доиде един далматнец (рино).(стопанина на това куче не го държи наповод а го е пуснало да си се разхожда.рино е много агресивен към другите кучета но на стопанина хич не му пука)Рино ухапа Рекс по опашката съответно двете кучета се сбиха.Нататък не ми се ще да разказвам,защото е много ужасно НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА СЕ ЧЕТЕ. Стопанина взе една тухла и УДАРИ Рекс по главата (сами си вадете извод колко са луди хората).Тогава рекс започна да се тресе целия след 1 минута му потече кръв от окото след няколко секунди окото му падна.След това почна да тече пяна от устата му накрая рекс си повърна червата.след което почна да повръща и кръв а накрая се изака и издъхна.Стопанина на рино се СМЕЕШЕ върху трупа на кучето.

С мъка ви съобщавам за това злорадство на този човек,но го казвам с надеждата да ми помогнете този човек да бъде наказам.за наше щастие (поне за момента ) имаше вет.лекар при нас,но дори и тя не можа да го спаси.

Много съм угорчена от това злорадство на този психическо луд човек.

Надявам се да ми помогнете и пак се извинявам за несвързаното писане,но съм плакала около 2 часа ако не и повече

незнам какво да кажа а какво остава да мисля по този въпрос....просто..........ОХ НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА ТАКИВА ХОРА ЗАСЛУЖАВАТ ДА УМРАТ ПО СЪщИЯ НАчИН.....  :angry: :gnqv: :gnqv: :gnqv: :gnqv: :gnqv: :gnqv: :gnqv: :gnqv: :gnqv: :gnqv: :gnqv: :gnqv: :gnqv: :gnqv: :'( :'( :'( :'( :'(
User's Signature

"И как вие кучетата постигате своето господство над човека? С насилие? С оръжие? С пропаганда? Нищо подобно. Вие поробвате хората с любов, средство съвсем непознато на човека."
                                      Из "Писмо до моето куче"
                                            от Стефан

#2 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2008 - 10:27 PM

Простоо...какви изроди има по тоя свят,но само не можах да го осмисля как на кучето може да му падне окото  :o :huh:,но всички се тюхкаме и после всичко се забравя така е в България! :huh: :o :(

#3 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• OWNER-IW KENNEL "PHILIPOPOLIS"
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:dog"s

Публикувано: 18 June 2008 - 11:30 PM

не трябваще до го  чета  представих си го цветно ,ужас , а аз  пак се карах с една група младежи застанали в градската ни градина в Пловдив до езерото /пеещи фонтани/ и понежа в този район се люпат гларуси в Пловдив на покривите на тютюновите складове и новото поколение -малки се приземяваха в езерото ------ги целиха с камъни....... кой е виновен аз пак ,напраих скандал викнах общинска охрана и ми отговориха  айде айди тръгвай си с тия големи кучета от градината ,хора има .А,младежите казаха: ти си тръгвай да не пострадат кучетата ти. Аз  вдигнах врява и вдигнах ятото  гларуси въ в    въздуха  е утре се надявам тия селяци да няма т билетчета за рейс да стигнат до центъра на Пловдив.пак.  Гларусите са гръцки се пишеше в вк Маррица преди 10 години горе долу и в средата на юли -отлитат  до януари.нито 1 няма. Дадоха малко на брой популация-нови бебета тази година.
User's Signature

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни