Вярно ли е, че кокерите "миришат като пораснат"?
Публикувано: 19 June 2008 - 02:05 PM
А сега да кажа мнението си по така и така вече откритата тема.Всяко едно куче "мирише" (те си имат специфична миризма),ако не се поддържа и не се полагат грижи за хигиената и здравето на кучето нормално е да мирише независимо дали е кокер.Това е моето мнение от вече второто ми куче,като първото не е било кокер ;)
П.С.Извинявам се ако съм била малко по остра,но в крайна сметка мисля че съм права.Ако не е така моля поправете ме :blink:
Публикувано: 19 June 2008 - 03:00 PM
Цитат
Цитат

прочети правилата за подписите
Публикувано: 19 June 2008 - 04:46 PM
Ех свещени небививалици... :huh:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 19 June 2008 - 09:13 PM
Публикувано: 20 June 2008 - 10:14 AM
Много ми харесва темата, тя е нещо като поучителна тема. Хайде да й се посмеем още някой и дуг ден и като падне надолу ще я изтрия, а?
А по самата тема и аз да се изкажа. Кокерите миришат мноооогооо...... когато вземат, че се уваргалят в умряла котка, развалено яйце или а*о. Мдааам, даже Сара вчера миришеше.... Всъщност ако някое куче мирише, то за това има 2 възможни причини - или стопанина не полага никакви грижи за кучето или кучето е болно от нещо или не се храни правилно и трябва да се заведе на лекар за да се открие от какво се получава така.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 23 October 2008 - 09:57 AM
Тук пишем на кирилица.
Мод
Публикувано: 23 October 2008 - 10:04 AM
Публикувано: 23 October 2008 - 10:17 AM
Публикувано: 23 October 2008 - 10:50 AM
П.п. Знаех си, че трябва да заключа темата.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 24 October 2008 - 04:36 PM
Последно предупреждение, че тук пишем на кирилица. Следващият пост на латиница ще бъде изтрит.
Мод