прекрасните сестрички Сара Jr. и Нига търсят своите хора!
Публикувано: 01 August 2008 - 11:48 PM
Ако знаете само колко е пораснала!!! :rolleyes: Издължила се е, включително муцунката, ама си отглежда хубаво тумбаче ;D Прикачвам едни ужасни снимки от телефон B)
Имаме и подобрение в плана за действие утре, дано всичко мине добре!!!
Публикувано: 02 August 2008 - 07:36 AM
Големи не, а огромни благодарности на nort2005 и брат й за съветите и най-вече за действителната помощ дотук!!!
Публикувано: 02 August 2008 - 04:01 PM
Мама Сара е добре, кастрацията мина без проблеми и точно на време- кучицата точно се беше разгонила!!! :rolleyes:
Беше вкъщи, в бокса, за няколко часа, малко повърна, но в крайна сметка е по-добре. Пуснах я на едно от нейните си места около 16.40 (операцията й беше към 12.30ч).
Ох, олекна ми!!!
Публикувано: 02 August 2008 - 05:36 PM
Публикувано: 02 August 2008 - 06:12 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 02 August 2008 - 07:11 PM
Публикувано: 03 August 2008 - 06:09 PM
Само едно ме притеснява- днес не можах да я намеря къде е Саричка :( Обиколихме с приятеля ми всички места, на които съм я виждала преди- да, ама не! Бети (детето) я е видяло снощи надвечер да дреме под една каравана, но след това и тя не я е виждала. Притеснява се да не се е уплашила и да е избягала от квартала.
Аз си мисля, че дори и да се е уплашила много, пак ще се появи тук- където има хора, които се грижат за нея, нейни познати кучета, където роди и малките си преди 3мес. ...
Сипахме й вода на мястото, където често се шматка, то детето и снощи й беше сипвало...
Иначе, забравих да ви пиша- бате Мечо, огромния красив досадник, който според нас е таткото на малките (големи приятели са със Сара, а и той ги пазеше заедно с нея), вчера сутринта не ни остави на мира докато се опитвахме да я хванем- голям е досадник и добряк!!! Направо ни се пречкаше! А след това, след като я занесох в клиниката (3часа след като я хванахме), той дойде отпред и е стоял там през цялото време, докато тя беше вътре!!! :o Като я взехме пак след това, вървеше на сантиметри от нас, докато носехме клетката към колата!!! Ето това се казва куче-приятел!
Та така... довечера пак ще търся Сара... дано с нея всичко е наред. Мисля, че е нормално да е по-уплашена (тя си е шубе) и може ми си придрямва някъде... нали?!
PS Не искам да забравям да благодаря и на децата!!!
На Бети, че с удоволствие стана по никое време, за да ми помогне за хващането и не се отказа, докато не успяхме!!!
И на Рали, че се интересуваше от Саричка и беше до нея, докато тя беше в клиниката!!!
Деца, страхотни сте, трябва да има повече такива като вас, а сте само на 9,5 и 11г!!! :wub:
Публикувано: 03 August 2008 - 06:50 PM
А за приятелството между кучетата и аз преди години се бях изненадала. Грижех се за едно парализирано куче, което за съжаление гледахме на крайно неподходящо място и всеки ден приятелчето му идваше, надничаше отгоре и като че ли го викаше. Направо като на свиждане. До последно.
Публикувано: 03 August 2008 - 08:56 PM
И щом ми се зарадва и на мен, значи не ми се сърди за вчера ;D
Публикувано: 04 August 2008 - 07:24 AM
Цитат
София, жк Стрелбище ;) Защо питаш?
питам защото и мен ме чака същото а тук сме само деца и ще ни е малко трудно!но ще се справим ;)аз скоро ще пусна темичка за една женска(мисля че е някаква порода)и малкото й(те майката и бащата са от една порода и бебето е породисто)и са много красиви,но тате някаде отиде и сега са само кери(мамта)и беб4о бони!
Публикувано: 04 August 2008 - 10:04 AM
Та, да ви се изфъкам, че ме окаля едно хубаво гушкавата бебона, във временния си дом, заедно с други хлапета +- нейна възраст :P
Ето как се гушкахме и с двете- с нея и с Елза, която търси дом:

Иначе, гушкавото ни Сарче е много много любвеовилна:

и си има и другарчета ;)

Като коте ми се навираше и се мачкахме с муцунката

А я вижте колко са й пораснали ушите ;D :rolleyes:

Публикувано: 07 August 2008 - 08:57 AM
Малката Саричка вършее всички купучки с храна наред и е много нахална в това отношение!!! Прасенце такова, представяте ли си какво им е на другите кученца като ги цапне тя с това ми ти лапище?! :rolleyes: Стискаме палци всичко със заминаването й да мине наред!
Мама Саричка е добре, тази сутрин ми се усмихваше :) Дори ми се струва, че вече е почнала да се позаглажда малко!!! Покрай бебоците беше просто като изсмукана, много беше накльощавяла!!! Довечера или утре ще правя спешъл поилка за бездомчовци, ще ви се похваля като стане! ;)
Още веднъж- благодаря сърдечно на nort2005 за съветите и... всичко останало!!!
Публикувано: 18 August 2008 - 12:24 PM
Благодарностите ще ги отнесе само един човек- тя си знае!!!
Нямам думи, не искам да казвам клишета... тя си знае!!!
В лудницата тази сутрин

замина и нашето момиче

колко е пораснала :wub: И още ще расте!!!