In Memoriam
Публикувано: 20 August 2010 - 07:59 PM
Топчо беше стъпка в пътеката, която породата сибирско хъски си пробиваше през първите си години в България. Толкова са ми мили всички хъскита от тогава ... първите хъскита у нас. Въпреки, че не е мое куче, нито съм го познавала от близо, буца засяда в гърлото ми и ми е мъчно. Познавам тази мъка, един ден тя застига всеки, който реши да сподели живота си с куче.
Съболезнования на Нина, Злати и всички, които го познаваха и обичаха!
R.I.P. Топчо!

Съболезнования на Нина, Злати и всички, които го познаваха и обичаха!
R.I.P. Топчо!

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 24 August 2010 - 10:04 PM
Благодаря ма всички, съфорумци, приятели и колеги за хубавите думи. Ние винаги ще помним Топчо!
Публикувано: 25 August 2010 - 02:18 PM
Спомням си като бях малка как Нина говореше за Топчо и аз много се радвах, че Абнър имаше такъв баща. Клипа съм го гледала десетки пъти и всеки път като го видя не мога да го гледам само един път.
Всички любими същества рано или късно си отиват...
Всички любими същества рано или късно си отиват...
Публикувано: 08 September 2010 - 10:24 PM
Не трябваше да отварям тази тема, все още съм нова във форума и предимно си чета по темите, за да черпя опит от всички тук... И не знам защо отворих темата... Не мога да спра да плача, моито съболезнования не биха променили нищо. Истината е, че с времето болката намалява, но остава за цял живот. Преди година и половина, в рамките на няколко месеца се разделих с моито най - добри приятели Боби и Евка, които бяха до мен 14 години. Сега имам малката пуханка Вики и пожелавам както на себе си, така и на всички вас скоро да не изпитваме това ужасно чувство от вечната раздяла...
Публикувано: 26 November 2010 - 11:33 PM
Почивай в мир Алко!
Alkon Sunny Eyes of Vitosha Mountains
(Toffee Coffee de la Vallee de Morava x Ariel Andi Inuit DaShiro)
15.07.2004 - 25.11.2010
Alkon Sunny Eyes of Vitosha Mountains
(Toffee Coffee de la Vallee de Morava x Ariel Andi Inuit DaShiro)
15.07.2004 - 25.11.2010

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 27 November 2010 - 02:03 AM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 27 November 2010 - 10:21 AM

Публикувано: 27 November 2010 - 10:23 AM
Съболезнования ! :(