Мирослав петров ветеринарна амбулатория коала некомпетентност и много високи цени направо жив обир
Черен списък на ветеринарните лекари в Бургас
Публикувано: 23 August 2016 - 12:29 PM
Здравейте, добавям в този списък д-р Евгений Маргаров - гр. Бургас, ж.к. "Изгрев", бл. 93 , добър човек и загрижен за животните , но професионалист - НЕ !
Малко непосещавано кабинетче. Няма оборудване. Поставя погрешни диагнози / без изследвания /.Вместо домашно лечение с АБ , предпочита да лекува с инжекции , дори и недотам сериозни болести като цистит /ако е било изобщо това /. Защото резултата от лечението беше НУЛА .Отрови животното от лекарства.
След като настъпи влошаване , реши да лекува несъществуваща бабезия. Добре ,че на своя глава спрях лечението .Просто бях убедена ,че куч. се скапа от лекарствата ./ Беше в добро общо състояние на първоначалната ни среща с вета ./
След посещение на две други клиники е констатирано, че няма бабезия и няма никакви болестни изменения на вътр. органи. Проблема се оказа хормонален.
Да вярно, че минава време и се забравя, но след като съм го уведомила с най големите подробности за всичко случило се след това и показала всички изследвания с дати хронологично, той не каза и дума за това , че не е успял и че не всяка неразгадаема за него болест е ерлихия или бабезия .
Минаха вече 5 мес. но след като ощетената съм аз ,не виждам за какво повече да го пазя в тайна.
Да кажа и откъде дойде помощта при нас. Доц. Пл. Георгиев и д-р Цв. Иванова и екип от Университетска клиника за дребни животни в Ст. Загора, които бяха с мен през цялото време и лекуваха кучето ми дистанционно /след обстоен преглед/ и се интересуваха за него ежедневно / за разлика от цитирания вет., на който повтарях многократно, че куч. се влошава от лечението,но той не направи нищо.
След възстановяване от лекарствената интоксикация , кучето беше оперирано в клиника "Байрон" гр. Бургас .
Адмирации за целия екип !
Малко непосещавано кабинетче. Няма оборудване. Поставя погрешни диагнози / без изследвания /.Вместо домашно лечение с АБ , предпочита да лекува с инжекции , дори и недотам сериозни болести като цистит /ако е било изобщо това /. Защото резултата от лечението беше НУЛА .Отрови животното от лекарства.
След като настъпи влошаване , реши да лекува несъществуваща бабезия. Добре ,че на своя глава спрях лечението .Просто бях убедена ,че куч. се скапа от лекарствата ./ Беше в добро общо състояние на първоначалната ни среща с вета ./
След посещение на две други клиники е констатирано, че няма бабезия и няма никакви болестни изменения на вътр. органи. Проблема се оказа хормонален.
Да вярно, че минава време и се забравя, но след като съм го уведомила с най големите подробности за всичко случило се след това и показала всички изследвания с дати хронологично, той не каза и дума за това , че не е успял и че не всяка неразгадаема за него болест е ерлихия или бабезия .
Минаха вече 5 мес. но след като ощетената съм аз ,не виждам за какво повече да го пазя в тайна.
Да кажа и откъде дойде помощта при нас. Доц. Пл. Георгиев и д-р Цв. Иванова и екип от Университетска клиника за дребни животни в Ст. Загора, които бяха с мен през цялото време и лекуваха кучето ми дистанционно /след обстоен преглед/ и се интересуваха за него ежедневно / за разлика от цитирания вет., на който повтарях многократно, че куч. се влошава от лечението,но той не направи нищо.
След възстановяване от лекарствената интоксикация , кучето беше оперирано в клиника "Байрон" гр. Бургас .
Адмирации за целия екип !
Публикувано: 25 November 2016 - 12:00 AM
Здравейте,реших и аз да се включа и накратко да ви разкажа какво ме сполетя.Имам персийка Томи на 3 и половина.Досега не беше боледувал,но кошмара почна преди месец когато започнаха бъбречните проблеми.Заведох го при доктор Карагьозов и той му постави антибиотик и нещата се успокоиха допреди 4 дена когато Томи се запуши и неможеше изобщо да пишка заведох го отново при въпросния лекар който направи опит за катетаризация с пълна упойка да отбележа но беше неуспешно вземи 70лв.и ме прати към Стара Загора да го оперират и кастрират до вечерта животното неможеше да излезе от упойката когато в един момент се предаде и почти спря да диша дадохме му кортизол и спасихме положението до другия ден когато на другия ден отидохме в Ст.Загора доктора който прие Томи без проблем му постави катетър без упойка сложи му и система с антибиотик и животното се съвзе.Назначи му и лечение и ме насочи към клиника доктор дулитъл който да му приложат лечението само адмирации за лекарите там.Така че да се върна на въпросния лекар Карагьозов заслужава си наказанието но никога не отивайте при него само за да ви вземе парите ще ви умори животното.
Публикувано: 26 February 2017 - 04:15 PM
taraT, в 28 December 2012 - 11:36 PM, написа:
Не съм предполагала,че след години пак ще пиша в темата със следващия ни горчив резултат.№2 влизащ в графата е д-р Розалина Маринова.Тара беше кастрирана на 22.01.2010 година.За за и реша проблемите с мними бремености и т.н. и за да я предпазя от още един куп бъдещи проблеми.Кастрацията я извърши д-р Маринова в гр.Бургас,ветеринарна клиника д-р "Дулитъл"Всичко беше окей,плащаш 250 лева,взимаш си кучето и си мислиш ,че повече проблеми няма да има.Да ,ама не.До юли месец 2012 г.Тара се разгони.Ама не как да е,ами със всички екстри,кръвотечение,търсене на мъжки и т.н..Естественно марш при лекарката.Обяснявам ситуация,при което бях обвинена,че не стига ,че било толкова сложно кастриранета на Тара и толкова проблеми е създала,ами смея да имам и съмнения.Окей,взех си кучето и търся второ мнение.Казаха ми,че понякога е възможно да направи такова мнимо разгонване,остатъчни хормони и т.н.Не съм вет,съгласих се.Казаха ми да я наблюдавам,ако се повтори тогава ще търсят причината.Окей,пак се съгласих.Паралелно с това на Тара и се появиха проблемите със стомаха,газове,подуване,периодично повръщане,разстройство,отказване от храна.Диагноза вече при друг вет-хроничен ентероколит.Лечебна храна+ редовен прием на мезин форте,бусколизин.Та кучето е кастрирано,кой да се сети да гледа ехограф.Кръвни изследвания и проба от фекалии абсолютно в норми.До преди 10 дена.Започна поредната криза,подуване на стомаха,къркорене,усилена перисталтика,повръщане,ппиене на огромни количества вода,повръщане,и този път прогресивно губене на тегло.Слагане на системи,ранитидин,невробекс,деган.Резултат абсолютно нулев.Пълна кръвна картина и проба от фекалии абсолютно в норма.Този път просто запалих колата и в Ст.Загора.Не обеснявах какво и как.просто още на ехографа се разбра,че имам кастрирано куче,ама не точно.С възпалени остатъци в нея.Какво точно е останало ще разбера утре.Защото утре Тара ще бъде кастрирана за втори път.Дано всичко да бъде окей,И тя да ми се оправи.А така набедената докторка,ще я поканя официално да се срещнем в съда.
Ето така изглежда едно кастрирано куче ,тежало 40 килограма.Да,кастрираните кучета трябва да внимават какво ядат,за да не напълнеят!
DSCN2633.JPG
Ето така изглежда едно кастрирано куче ,тежало 40 килограма.Да,кастрираните кучета трябва да внимават какво ядат,за да не напълнеят!

не знам защо в мен узрява усещането, че проблема с докторите е във Вас. Специално за клиника Дулитъл с моята съпруга сме им клиенти от дълги години /имаме 3 персийски котета, а от скоро и немска овчарка/ и всеки път когато сме ги посещавали сме се радвали на изключително позитивно отношение. за това съветът ми към вас е при посещение при следващия ветеринар да го помолите да ви прегледа и вас.