Черен списък на ветеринарните лекари в Бургас
Публикувано: 05 July 2008 - 07:58 AM
Може би тук е мястото да кажа,че има "шапчици" за кучета-предимно за кокери,които прибират ушите.Много са симпатични и наистина спестяват много главоболия.

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 14 July 2008 - 01:18 PM
Публикувано: 15 July 2008 - 09:33 AM
Публикувано: 15 July 2008 - 11:35 AM
Публикувано: 15 July 2008 - 05:18 PM
я отивай да учиш,че майка ти пак ще ти се кара бе девойче
Публикувано: 29 July 2008 - 10:58 AM
Цитат
Супер реклама :palec: ....там ли работиш?
Публикувано: 29 July 2008 - 06:54 PM
Публикувано: 29 July 2008 - 08:15 PM
Аз лично посещавам клиника Дулитъл от момента на откриването и и съм наистина доволна. Вижда се, че хората работят и влагат всичко от себе си за да помогнат. Знае се, че всяка професия си има риск, но фаталното и грешките при този вид работа е, че може да се случи на жив организъм.
Публикувано: 30 July 2008 - 01:31 PM
След като нямате лични контакти и наблюдения ,защо си позволявате да коментирате качествата на даден лекар или клиника?
В един друг форум има раздел Клюкарник,май ще е добре и тук да направят една,че наволя да си споделяте махленските слухове .
И пак казвам,колко пъти е необходимо да се споменава ,че лекарите било те хуманни или ветеринари не са Господ....могат да помагат ,но има граници .
Публикувано: 31 July 2008 - 01:14 PM
голдънчето ми се беше разболяло една вечер като се прибрах не искаше да яде нито да пия вода обадих му се в 10 часа вечерта и човека веднага се отзова взе и кръвна проба и се оказа натравяне на кръвта от кърлеж даде ми лекаства и на другия ден кучето беше значително много добре сега все още е на онтибиотик но вече си е старото живо кученце на 1 година на което му се тича и играе!!за това че ни помогна толкова много и за възпалението на аналните и жлези който просто отказваха да се затворят и да спрат да се инфектират я оправи просто с едно кремче адски много съм му благодарна и никога няма да го сменя с друг лекар!!а екипа му също са мног добри и внимателни към животните обръщат внимание на абсолютно всичко обясняват и на хората не само да ти дават разни работи да купуваш!!е тва е за мен номер 1 в бургас ХОРА които не искат само да ти вземат парите :blink: :blink: :yahoo:
Публикувано: 15 August 2008 - 09:27 AM
Цитат
А ми принципно нямам притенции да съм безгрешна,но поне когато едно нещо не го мога ,не го и правя.И не виждам кое каприз,това да си заведеш кучето и да искаш да ти го лекуват,или това да си заведеш кучето и не само да не ти го излекуват ами и да го ти върнат жив труп,щото Тара близо месец и половина вече не може да и оздравее ухото,сменяме 3 вид капки за уши,пак сме на антибиотик.......