Един питбул плаче за дом
Публикувано: 10 July 2008 - 06:47 PM
Agalina, къде желаещите да помогнат за хотела и прегледите могат да изпратят пари?
Публикувано: 11 July 2008 - 09:06 AM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 11 July 2008 - 10:39 AM
http://dog.bg/forum/index.php/topic,7333.m....html#msg197839
Моля, ако пращате задължително ми пишете ЛС, за да реагирам бързо. Имам някакви временни технически проблеми с интернет банкирането.
Публикувано: 11 July 2008 - 08:13 PM
Както и се опасявах - напълно глух е.Иначе се храни .Ходи бавно на повода.И чудо - леееко помахвал опашка на гледачката си.Защото с мен не пожела да си размени любезности като го галих и говорих, което е супер странно за пит .albena е стояла 2 часа с него- и нея не я отразил много ,просто я приел като онзи от другият край на повода..Направило и впечатление, че като влязли да го вземат за разходка от бокса се свил и навел глава като бито ..явно навик - идващите хора докaто си лежа, обикновено бият... :o После се поотпуснал, че тук кютек няма да има..На разходката не обръщал внимание на мъжките кучета, само на една женска леко се зарадвал.
Утре или в неделя ще ида и аз да го видя и наснимам, и пак да поговоря с лекарите,и взема изследванията, и снимката.Ако някой иска да дойде с мен - да пише.
Ами това за сега .Старчето просто иска малко спокойствие и да не го бият.Ей така да си лежи нкъде, докато и когато..Ако се намери такова местенце и се сетите нещо - ще е най-добре за дядо Питър.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 13 July 2008 - 01:16 PM
Публикувано: 14 July 2008 - 02:37 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 15 July 2008 - 08:47 AM
днес ще ни предстявят сметката до момента, но това, което ще включва се знае - рентген гръден кош, биохимия кръв, тест дилофилария, стационар. ще напиша в момента, в който я знам с точност, но бихме били благодарни на допълнителна финансова подкрепа.
Публикувано: 15 July 2008 - 11:17 AM
Търся си куче за двор. Моля, който може да помогне, да ми пише. moni_stef@abv.bg не се интерсувам от породата на кучето, стига да не е много голямо.
И по възможност да има необходимите му ваксини.
Благодаря предварително!
Публикувано: 15 July 2008 - 11:51 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 July 2008 - 11:57 AM
Цитат
:blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 July 2008 - 12:36 PM
Цитат
Ако намерите време и проверите контактите, които bg-dog-cat дава от обявите - много от тях са в Черния списък на осиновителите. Веднъж предупредих bg-dog-cat да внимава и първо да проверява обявите, пък после да ги дава на нуждаещите се.

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]
Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 15 July 2008 - 06:53 PM
Finve, намерих време и проверих подробно следното по посочените от bg-dog-cat четири обяви:
1. В темата на Рошко - за тел. 0886714299 в черния списък в началото на този раздел не излезе нищо (с функция Find проверявам, нямам време да чета всичко). В google излязоха два резултата, единият въпросната обява, другият, че се подарява кученце (аз също съм подарявала кученце, ако това ме вкарва в черен списък, имайте го предвид). Интернет адресът teddy.dogs@abv.bg също е чист и според двете места - в черния списък липсва).
2. Темата за пойнтера - тел. 0877007876 - няма го в черния списък, в google има един резултат.
3. За двете кучета, желаещи нов живот - kiutu@abv.bg липсва в черния списък, не излезе нищо в google
4. За стария питбул - moni_stef@abv.bg - липсва в черния списък, 1 резултат в google.
Може да има някъде други черни списъци, аз проверявах само този, посочен най-горе в раздела.
Цитат
От всичките ми проверки никой не е в черния списък.
Нека да не ни гони параноята навсякъде. Понякога на хората им е по-лесно да си напишат предпочитанията (да не кажа изискванията), за да пестят време. Няма нищо лошо, когато си решил да вземеш домашен любимец, да си кажеш какъв предпочиташ да е. По този начин хората знаят какво търсиш и ти се обаждат с конкретни предложения. Иначе трябва непрекъснато да следиш всеки форум - по-трудоемко, пък и свързано с време.
Възможно е да има измамници, но те също така могат да се обадят и на ваши обяви.
Нека не търсим под мухата слон.
Публикувано: 15 July 2008 - 07:55 PM
Цитат
Цитат
Finve, намерих време и проверих подробно следното по посочените от bg-dog-cat четири обяви:
1. В темата на Рошко - за тел. 0886714299 в черния списък в началото на този раздел не излезе нищо (с функция Find проверявам, нямам време да чета всичко). В google излязоха два резултата, единият въпросната обява, другият, че се подарява кученце (аз също съм подарявала кученце, ако това ме вкарва в черен списък, имайте го предвид). Интернет адресът teddy.dogs@abv.bg също е чист и според двете места - в черния списък липсва).
2. Темата за пойнтера - тел. 0877007876 - няма го в черния списък, в google има един резултат.
3. За двете кучета, желаещи нов живот - kiutu@abv.bg липсва в черния списък, не излезе нищо в google
4. За стария питбул - moni_stef@abv.bg - липсва в черния списък, 1 резултат в google.
Може да има някъде други черни списъци, аз проверявах само този, посочен най-горе в раздела.
Цитат
От всичките ми проверки никой не е в черния списък.
Нека да не ни гони параноята навсякъде. Понякога на хората им е по-лесно да си напишат предпочитанията (да не кажа изискванията), за да пестят време. Няма нищо лошо, когато си решил да вземеш домашен любимец, да си кажеш какъв предпочиташ да е. По този начин хората знаят какво търсиш и ти се обаждат с конкретни предложения. Иначе трябва непрекъснато да следиш всеки форум - по-трудоемко, пък и свързано с време.
Възможно е да има измамници, но те също така могат да се обадят и на ваши обяви.
Нека не търсим под мухата слон.
Ами добре че сте намерили време и се извинявам, ако изглежда параноично. Казах това от собствен опит, когато bg-dog-cat ми пускаше с желание да помогне, аз си направих труда и проверих всичките - излязоха няколко от черния списък. Тогава уведомих bg-dog-cat за това, което съм открила и я/го помолих преди да ги пуска да проверява. Сега наистина не съм проверявала тези, които в момента пуска и нямам такова намерение.
Повтарям - написах това, защото на мен ми се случи преди време и внимавам.

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]
Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди