Един питбул плаче за дом
Публикувано: 01 June 2009 - 01:29 PM

Публикувано: 20 June 2009 - 02:07 PM

Публикувано: 01 July 2009 - 06:43 PM

Всеки път го виждам като ходя до клиниката ама не пиша за да не ставам досадна и вчера пак го видях но не го разходих защото на вън наистина беше ужасно време а не искам да го тормозя излишно,иначе какво да ви кажа все същия си е когато е с мен не мрънка дори гледа и "чехлите"да не влачи а пък му дават и чудотворни хапчета та се надяваме и те да помогнат.
Та такива ми ти работи май никъде под слънцето няма място за старите кучета

Миличкия трябва му точно едно ъгълче в нечий двор или дом за да се почуства и той щастлив, за да разбере какво е спокоен кучешки живот!
Качвам малко снимки от предишните ни слънчеви срещи и няколко от вчера от хотела.
Публикувано: 15 September 2009 - 12:32 PM
Е айде аз пак да напомня за старчето-добре е все още се държи,когато е с мен не скрибуца само влачи малко пантофите надявайки се преди да се телепортира в друго измерение да намери и той свестен собственик па макар и за малко поне!
Иначе той си е все там в хотела,чакащ и надяващ се на по добри дни с по добър стопанин!
Ето и малко снимчици за да не го забравяте!
Публикувано: 16 September 2009 - 08:04 AM

Публикувано: 12 November 2009 - 09:30 AM
Пешката е приютен до края на дните си от добри хора, които ги намери lucifer. надявам се този край да е далеч, но колкото му е дадено толкова. Пешо си има заграждение и къща-с двойни изолации - правихме я по поръчка и мисля, че си харесва новия живот. храним го с храна за спортуващи кучета с надеждата, че ще нададе малко, но за жалост наддава само на изходен продукт. това е. темата му не е за местене, защото не е в истинският смисъл осиновен, но за мое съжаление само толкова можах да направя за него. да се надяваме, че ще си поживее поне да види следващото лято.
Публикувано: 12 December 2009 - 04:50 PM

Публикувано: 14 December 2009 - 12:43 AM

Малко уточнение подаръкъкт е лично от Катя която е гордата собственичка на красивата епаньол бретонка Зина

Живот и здраве се надявам скоро лично да посетя старчето за да му дам и моя подарък!

Публикувано: 14 December 2009 - 12:43 AM

Малко уточнение подаръкъкт е лично от Катя която е гордата собственичка на красивата епаньол бретонка Зина

Живот и здраве се надявам скоро лично да посетя старчето за да му дам и моя подарък!

Публикувано: 19 December 2009 - 10:34 AM