Фотогалерия
Публикувано: 22 June 2010 - 06:02 PM
ongal, в 21 June 2010 - 09:39 PM, написа:
Airyn, в 21 June 2010 - 04:59 PM, написа:
Ушите ни са перфектни там ама днес едното клюмна през средата!Даги връзвам ли пак двете или само със лепенка на мястото!Да ги мажа ли с нещо,че го сърбят хайвана!
Ушите се връзват докато спрад да падат-пет дена стоят вързани,маха се превръзката за два часа и пак се връзват.И след един месец като махнеш превръзката остави ги свободни,но ако падне пак някое ухо отново се шинират.Това продължава докато ушите останат прави.
Цитат
Малко след като е при мен козината му взе да пуска нещо като пърхут и косми пуска,почти съм сигурен,че това е защото живее в къщи ама да питам пак!
След като си взе кучето при теб къпано ли е?Ако е къпано най-вероятно пърхота е това.А за падането на косъма най-вероятно е от топлото време,защото и на мойте кучета косъма сега пада много.
Цитат
Лакомства имаме,с гранули се награждаваме,абе чудо сме!
За лакомство никога не използвай гранули,с които храниш кучето.Продават се най-различни курабиики ползвай тях.
Благодаря за съветите!Ушите ще ги връзваме пак тази вечер.Едното стои чудесно,но другото е клюмнало!Не съм го къпал все още чакам да мине малко повече време от третата ваксина,а пък и да поотрасне още,в началото на юли ще има баня!Аз използвах други гранули за награда,но щом не трябва ги спирам,само лакомства!Имам нови три въпроса:1.Малкото прасенце някой път така хърка/както сега/,че направо се плаша понякога да няма някакъв проблем?
2.Новата храна,много е апетитна направо си мирише на пилешко,ама акаме като "самосвал",три пъти дневно,нормално ли е това?
3.Ако може да ми дадете съвет какъв шампоан да му взема за проблема с пърхутчето ще съм ви много благодарен!
И да ви се похваля ние вече знаем три команди:тук,не и седни!Учим се и напредваме бавно и славно,а диването от юли колко бягане го чака,голям кеф ще му е!Успехчета!!!

Hektor iz Ongal
Публикувано: 22 June 2010 - 10:01 PM
Първо и най-важно:кучето не се кара да бяга принудително(ти да караш колело и той след теб да бяга или нещо подобно)оставяш кучето само да си бяга колкото си иска,защото ако се кара принудително е лошо за краката.Костната система сега се оформя и още е слаба,така до едната година,след като навърши година може.
За хъркането си е нормално всички го правят.За акането-нали яде,е щом яде трябва и да си върши работата.Що се отнася за къпането хубаво е да го изкъпиш с шампоан за бебе,но не повече от два пъти в годината през останалото време с влажна кърпа се забърсва.
За хъркането си е нормално всички го правят.За акането-нали яде,е щом яде трябва и да си върши работата.Що се отнася за къпането хубаво е да го изкъпиш с шампоан за бебе,но не повече от два пъти в годината през останалото време с влажна кърпа се забърсва.
Публикувано: 24 June 2010 - 12:10 AM
Айрън, увери се първо, че това е пърхот. Много вероятно е да е прах от улицата и само да ти прилича на пърхот.
Не го къпи често. Аз Атила на 4 месеца го изкъпах 3 пъти за 20 дни и в комбинация с море.... 120 лева антибиотици на Пфайзер и притеснения за кученцето. Не ти трябва.
Поздрав!
Не го къпи често. Аз Атила на 4 месеца го изкъпах 3 пъти за 20 дни и в комбинация с море.... 120 лева антибиотици на Пфайзер и притеснения за кученцето. Не ти трябва.
Поздрав!

MVP K9 Supplements- Храни за шампиони!
http://mvpk9.bg/
http://www.facebook.com/MVPK9BG
Добавете Здраве, Сила и Енергия за най-добрия си приятел!!!
Публикувано: 27 June 2010 - 10:19 PM
Публикувано: 28 June 2010 - 03:49 PM
Публикувано: 29 June 2010 - 10:59 AM
Здравейте да попитам пак за ушите аз на малкия пикльо!В неделя махнах шиничката и чудо държи ги както трябва,до днес сутринта!Гледам едното виси от основата,да ама като се събуди диването и малко след това и хоп пак е право като другото!Сега пак ги държи ок!Да ги връзвам ли пак или не е въпроса?

Hektor iz Ongal
Публикувано: 11 July 2010 - 12:03 PM