Иначе винаги ги оставям сами да избират какво предпочитат да направят, когато искам нещо от тях, или поне да си мислят, че сами избират
Фотогалерия
Публикувано: 16 February 2011 - 08:57 PM
Хм, как.... направих им предложение, на което не можаха да откажат.
Иначе винаги ги оставям сами да избират какво предпочитат да направят, когато искам нещо от тях, или поне да си мислят, че сами избират
Ако не им се занимава с мен и моите прищявки го отчитам веднага за своя грешка.... значи ниска ми е офертата или не е предложена по правилния начин, за да не я приемат. В кучетата грешка няма.... а като казах наказани използвах и кавички... ако един Доберман се обучава чрез заплахи и принуда, много скоро стопанина ще се сблъска с голям проблем - отбягващо поведение на Добермана.... и тогава тежко му и на стопанина и на кучето...
Публикувано: 23 February 2011 - 11:45 PM
Няма проблем, всеки, който ни срещне ни говори колко е "хубав". Понеже е доберман, на никой не му идва наум, че може да е девойка, черното ми сърце.
Благодарим за хубавите думи!
На пред-последната снимка най-шефски гледа, че е сърдита, задето й светя в очите със светкавицата
Благодарим за хубавите думи!
На пред-последната снимка най-шефски гледа, че е сърдита, задето й светя в очите със светкавицата

Публикувано: 10 March 2011 - 09:53 AM
Лелеееееей, Хекторчо как приятно се е заоблил!
Разкошен! Пу-пу! Слабост ми е този левент.
А контрастът между него и Ериа Про е простоооо... не знам. Толкова различни, а всъщност са еднакви и много, много внушителни.
Между другото на Ериа Про му се радвам често по телевизията. След 00ч. по Хоби ТВ пускат повторения на "Моето куче" и репортажите им са основно от BH и IPO, където той е главно действащо лице!
А контрастът между него и Ериа Про е простоооо... не знам. Толкова различни, а всъщност са еднакви и много, много внушителни.
Между другото на Ериа Про му се радвам често по телевизията. След 00ч. по Хоби ТВ пускат повторения на "Моето куче" и репортажите им са основно от BH и IPO, където той е главно действащо лице!
Публикувано: 14 March 2011 - 12:59 AM
Защото не е слушал като са му я рьзяли а и в момента не му е изправена

Вход

Горе
Цитиране +