c) здравейте, можете ли да ми помогнете с информация за фризьорски салон за котки? имам прекрасен персийски котарак, който спешно се нуждае от баня и сресване, а не познавам никой, който знае къде да го заведа.
фризьорски салон за персийски котки
Публикувано: 28 June 2005 - 01:15 PM
Ами не съм чувал за такива салони за котки - те и нямат нужда от фризиране (както кучетата например)...
А къпането и ресането са си ЗАДЪЛЖЕНИЕ на собствениците! b) Който има персийка, трябва да е наясно, че трябва да я реши поне веднъж дневно, а дори и по-често... Чувал съм от колегите, че къпането е препоръчетелно веднъж на 1-2 седмици, за да не се омазнява козината...
Всеки сам си го прави за котката в банята:) или както намери за добре:)
А къпането и ресането са си ЗАДЪЛЖЕНИЕ на собствениците! b) Който има персийка, трябва да е наясно, че трябва да я реши поне веднъж дневно, а дори и по-често... Чувал съм от колегите, че къпането е препоръчетелно веднъж на 1-2 седмици, за да не се омазнява козината...
Всеки сам си го прави за котката в банята:) или както намери за добре:)

Hristo[br]skogkatt_bg@yahoo.com
Публикувано: 28 June 2005 - 07:33 PM
В кой град се намирате?
Публикувано: 21 February 2006 - 10:31 AM
Темата е стара, но искам да отговоря заради всички, които биха се интересували.
Имаме от 5-6 дена персийски котарак, който спешно се нуждаеше от подстригване.
Заведохме го при Влади (препоръчаха го от к-ката "д-р Дулитъл"). Има зоомагазин, в който има помещение за подстригване, намира се на бул. Христо Ботев в посока централна жп гара малко след 2-ра градска болница (гр. София).Телефони:02/832 54 02, 089 84 63 477.
Освен това скоро ще подстригват котки (кучета също) и с/у Софийски университет(ректората) до Ялта. Там сега има само зоомагазин, но ми казаха, че до края на март ще оборудват и фризьорски салон.
Имаме от 5-6 дена персийски котарак, който спешно се нуждаеше от подстригване.
Заведохме го при Влади (препоръчаха го от к-ката "д-р Дулитъл"). Има зоомагазин, в който има помещение за подстригване, намира се на бул. Христо Ботев в посока централна жп гара малко след 2-ра градска болница (гр. София).Телефони:02/832 54 02, 089 84 63 477.
Освен това скоро ще подстригват котки (кучета също) и с/у Софийски университет(ректората) до Ялта. Там сега има само зоомагазин, но ми казаха, че до края на март ще оборудват и фризьорски салон.
Публикувано: 21 February 2006 - 08:00 PM
Цитат
въпросния зоомагазин скоро го посетих, и мога да кажа че е отвратителен-вони, отношението на продавачите е под всякаква критика и въобще всичко гадно което мога да кажа за един магазин, мога да го кажа и тук. не бих си завел животното там дори само за да го срешат...
Публикувано: 22 February 2006 - 08:35 PM
Цитат
въпросния зоомагазин скоро го посетих, и мога да кажа че е отвратителен-вони, отношението на продавачите е под всякаква критика и въобще всичко гадно което мога да кажа за един магазин, мога да го кажа и тук. не бих си завел животното там дори само за да го срешат...
Аз не останах с такова впечатление, обърнаха ми внимание и то доста. За миризмата като се замсля просто не съм сигурна.
Не препоръчвам нито единия, нито другия, само отбелязвам къде предлагат такава услуга.
Страница 1 от 1