Санбернар
Публикувано: 30 January 2008 - 12:39 AM
Цитат
:o Габи изглежда много послушна и добра!!!! Да не би да е спряла да прави бели и лудории? :rolleyes: :wub:
Абе постепенно има някакво подобрение, но я влез на двора и глей кво те прайва.Без да те познава почва да скача по тебе.Представи си какво е когато се върна от училище и не ме е виждала цял ден.Утре или по-късно ще кача снимки от одеве.Набута се в кухнята и успяхме да я изгоним единствено с пърче салам.Даже пак беше голям зор. ;)Ама донякъде имам чувството, че ще и се загуби чара ако стане супер-хипер послушна.Ней ли то да ме олигави селската и после 2-3 пранета трябват да се махнат лигите. ;D ;D ;D
Публикувано: 30 January 2008 - 08:52 AM
;D ;DБез да те познава почва да скача по тебе... и не ме е виждала цял ден.D
[/quote]
Това е най-голямата тръпка :yahoo: иначе ще ни е скучно :rolleyes:
А за гоненето пробвай с мандарина - при нас помага повече от салама :o
Давай още снимки - много е хубава. Зимата почти мина за бъчонка но и през лятото много ще й отива :wub: :yahoo:
[/quote]
Това е най-голямата тръпка :yahoo: иначе ще ни е скучно :rolleyes:
А за гоненето пробвай с мандарина - при нас помага повече от салама :o
Давай още снимки - много е хубава. Зимата почти мина за бъчонка но и през лятото много ще й отива :wub: :yahoo:

Публикувано: 30 January 2008 - 08:45 PM
Публикувано: 30 January 2008 - 08:58 PM
palaskova
Ами какво да се прави важното е да им се радваме.+Това Габи ме води и на разходка всяка вечер.Казвам го, защото май ходим където тя каже, а не където аз кажа. :yahoo:
adler, бебоците са страхотни.Преброих 10-11.Толкова ли са общо?Кога се родиха?Дай повечко инфо и снимки както на тях така и на мама и татко... :)Пожелавам всичките да отраснат големи и здрави мечоци:)
Ами какво да се прави важното е да им се радваме.+Това Габи ме води и на разходка всяка вечер.Казвам го, защото май ходим където тя каже, а не където аз кажа. :yahoo:
adler, бебоците са страхотни.Преброих 10-11.Толкова ли са общо?Кога се родиха?Дай повечко инфо и снимки както на тях така и на мама и татко... :)Пожелавам всичките да отраснат големи и здрави мечоци:)
Публикувано: 30 January 2008 - 10:47 PM
Мерси, мерси.Тази снимка съм я меркал нейде из нета. :)Ако знаеш от къде мога да си купя ще е супер. :yahoo:
Публикувано: 01 February 2008 - 01:41 AM
Цитат
Цитат
:)Ако знаеш от къде мога да си купя ще е супер. :yahoo:
Мерси, мерси.В Пловдив ако има може да взема.Засега съм решил да идвам март месец с майка, татко и Габи.Просто за кеф.Габи няма родословие, но може за 1 експертна оценка да я разкарам там из ринга. :yahoo:Иначе преди малко много гадно ми стана.Отварям аз вратата да си влизам в нас и то на стълби съм нали...беей Габи как и закачих крачето, горката изквича направо.Аз и се извинявам, това-онова...наща ич не и пука...гризе ми ръцете, патъците. ;D
Публикувано: 01 February 2008 - 10:50 PM
Сори за качеството ама е с гсм.Най-добре се снимат след разходка. :yahoo:

Публикувано: 02 February 2008 - 05:08 PM
Ето малко снимки на едно от братчетата на Габи.То отиде в Банско.Скоро чакам и на това дето е в 1 пловдивско село. ;)

Публикувано: 02 February 2008 - 05:23 PM
Ето ни и нас отново. :blink: ;) ;D :->) :yahoo: