Dog.bg Форуми : Санбернар

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (89 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Санбернар

#501 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 28 June 2007 - 07:19 PM

Цитат

ЗА ВСИЧКИ, КОИТО МОЕТО ПИСАНЕ С ГЛАВНИ БУКВИ СЕ ОКАЗВА ''ПРОБЛЕМ'' ...ИМАМ ЗРИТЕЛЕН ПРОБЛЕМ И НА 40-50 СМ ОТ МОНИТОРА НЕ ВИЖДАМ КОГАТО ПИША С МАЛКИ БУКВИ...ТРЯБВА ДА СТОЯ НА ПОВЕЧЕ ОТ МЕТЪР ОТ МОНИТОРА ЗА ДА ВИЖДАМ НАПИСАНОТО С МАЛКИ БУКВИ...НО ТОГАВА ПИСАНЕТО СТАВА НЕВЪЗМОЖНО...ТОВА Е ПРОСТИЧКОТО ОБЯСНЕНИЕ НА ПИСАНЕТО САМО С ГЛАВНИ БУКВИ....ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ПРЪСКАНЕТО С ВОДА НЕ Е ПРОБЛЕМ СТИГА ДА НЕ СЕ ПРЕКАЛЯВА И ДА СЕ ВНИМАВА...МОЖЕТЕ ДА МУ ДАВАТЕ И КУБЧЕТА ЛЕД,ЕРИК НАПРИМЕР МНОГО ОБИЧА /ШЕ/ ВАНИЛОВ СЛАДОЛЕД...ИЛИ КИСЕЛО МЛЯКО ...
НЕ ИСКАМ ДА ЗАЯЖДАМ НИКОГО ,НО ТОВА Е НЕУВАЖЕНИЕ И ПОДЦЕНЯВАНЕ КУЛТУРАТА НА СЪБЕСЕДНИКЪТ...НО КАКТО И ДА Е ...ЩОМ ТАКА ВИ ХАРЕСВА... r)

Не се заяждам бе спок ;) смисъл викам като ми намираш ти правописни грешки я и аз да ти намеря bgflag хехе МАЯ какво ще кажеш за моята сладурана харесва ли ти ? :)

#502 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2007 - 10:03 PM

ПРИВЕТ,МНОГО Е СЛАДКА...А КАК И Е ЦЯЛОТО ИМЕ...ГАБИ ОТ ГАБРИЕЛА ИЛИ НЕЩО ДРУГО...И ВАНИЛОВИЯТ СЛАДОЛЕТ НЕ Е ЗА НАХРАНВАНЕ...1-2 НА СЕДМИЦА ....ОСВЕН ТОВА ГОВОРЯ ЗА СЛАДОЛЕДА КОИТО СЕ ШПРИЦОВА ОТ МАШИНИТЕ ПО УЛИЦИТЕ , А НЕ ТОЗИ ОТ КУТИЯ...А И ОЩЕ НЕЩО СЕ СЕТИХ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ВИ СЕ Е СЛУЧВАЛО...В ТОПЛОТО ВРЕМЕ НА БЕРНАРИТЕ ИМ ИЗСЪХВА КОЖАТА НА НОСА ОТ ГОРНАТА ЧАСТ И ЗАПОЧВА ДА СЕ ЦЕПИ И ЛЮЩИ...ЗАЩОТО ВЪЗДУХЪТ Е ПРЕКАЛЕНО СУХ...В ТАКИВА СЛУЧАЙ ИЗДЕБНЕТЕ ''ЖИВОТИНЯКА'' ДА ПИЕ ВОДА И ДОКАТО МУ Е ВЛАЖНА МУЦУНКАТА Я НАМАЖЕТЕ С БЕБЕШКО ОЛИО / ИМА ЕДНО ДЕТО Е 10 ПЪТИ ПО-ГЪСТО ОТ ОБИКНОВЕННОТО БЕБЕШКО ОЛИО ,КАТО ГЕЛ Е/...ОТНАЧАЛО НЕ СА ВЪВ ВЪЗТОРГ,НО СА ДОСТАТЪЧНО УМНИ ЗА ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ ТАЗИ ПРОЦЕДУРА ГИ ОБЛЕКЧАВА...АКО СЕ СЕТИТЕ ДРУГО ПИТАЙТЕ... r)

#503 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 28 June 2007 - 10:14 PM

Ами Габи от Габи в смисъл, че се чудихме как да я кръсим даже в нета щях да гледам за примерни имена, но накрая стана така, че Майка ми предложи това и така.Ами добре е кучето ама е много диво;)))Само да види чехъл или парцал и айдее неможе да мине ситуацията без то да го захапе.Та както казвах в началото си беше забавно щото беше по-малко.Ама сега си боли.Даже ми остави лека драскотина.Аз го галя онуй тръгва ма мисли за кокъл и нали ги знаете като им растът зъбки гризат дърпат сичко що им падне ;))) Иначе като му се поскараш усеща за кво е ама му държи влага 5секунди до 5минути! :))) Джафка кво ли не ;))) Яде много бързо и почти всеки път си пръска гранулите.Иначе пред тях предпочита някво месце- било то наденичка или кренвиршче ;))) Мисля си, че ако му сложа едно магаре при него само ще си го разфасова.Иначе до преди малко с Майка ми разкарвахме колито и като се прибрах на двора ме чакаха да 5 гърла за хранене-Коли;Яг Териер+3 котенца:)))Бе отнема си време.Като прибавим Бернарката вкъщи ама общо зето си е много забавна работа.Толкова живинка да си има удома човек:))) Само табела 3оо ми остана да закача пред нас. bgflag bgflag bgflag

#504 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2007 - 12:34 AM

ПРЕДЛАГАМ ТИ ДРУГА ТАБЕЛКА '' ЗЛО КУЧЕ - АЗ СТИГАМ ДО ВРАТАТА ЗА 5 СЕКУНДИ,А ТИ?'' d) ,А ИНАЧЕ НИЕ В НАС ИМАМЕ ЛЕПЕНКА С ДВЕ КУЧЕТА НА НЕЯ ЕДНОТО ГОЛЯМО И МОЩНО ,А ДРУГОТО ПО ДРЕБНО И БЕЗПОРОДНО,НО И ДВЕТЕ ЗАХАПАЛИ ОБЩ КОЛАЛ И ОТДОЛУ НАДПИС '' ПУСНИ КОКАЛА МАЙНА''... И МЕЖДУ ДРУГОТО /ЗНАМ ЧЕ ПАК НЯМА ДА МЕ ЧУЕШ/ ,НО ЗАПОЧНИ ДА ПОКАЗВАШ НА КУЧЕНЦЕ КАКВО Е КОМАНДА ''НЕ'' ИЛИ ''ФУ'' .МЕЖДУ ДРУГОТО НА НЕМСКИ КОМАНДИТЕ СА ПО -ПРИЛОЖИМИ ЗА БЕРНАРИТЕ,ЗАЩОТО ЗАПОМНЯТ ДУМИТЕ ОТ ЕЖЕДНЕВИЕТО НА СТОПАНИТЕ СИ И ПОСЛЕ НЕ ГИ ПРИЕМАТ ТОЛКОВА КАТО КОМАНДИ НА КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ПОДЧИНЯТ ЗАЩОТО СА КУЧЕТА....АКО ИСКАШ МОГА ДА ТИ ГИ НАПИША,НО УТРЕ ЧЕ СЕГА Е КЪСНО...ДРЕСУРАТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА ....НАБИИ СИ ГО В ГЛАВАТА...КАЗАХ ТИ И ПРЕДИ ИНАЧЕ ЩЕ СЕ ВЕЕШ СЛЕД ГАБИ КАТО ПРОЧЕТЕН ВЕСНИК d) ...СЕГА Е МАЛКА И ПУХКАВА,НО ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМА И ПУХКАВА И ТОГАВААА.... worthy

#505 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 29 June 2007 - 12:50 AM

Така е.Аз го уча на "не".Държи му влага не повече от минута.Това с вестника добре ли е?Майка одеве го шляпнала леко?Иначе като му тропна с крак и да му изкрещя леко се поспира ама след малко пак ме е захапало и обикновенно един докато му чисти друг си играе с него.Голяма е лудница.Следобед е по-мързеливо.Обаче сутрен и вечер и нали тогава като е по-гладно нали е ред за хранене и към обед също дали щот вече е поогладняло мале кво е дзверче ;)))
Качена снимка
Кажете чесно това Санбернар ли е, Тигър ли е, Крокодил ли е?!Викам аз това е моята Габи ;))) хехе bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag

#506 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2007 - 08:13 AM

ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ Е КРОКОДИЛ С ПЛАСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ,МАСКИТАН КАТО БЕРНАР.. b) .ШЕГУВАМ СЕ. b) ..РАЗБИРАМ ЧЕ КУЧЕНЦЕТО ВИ Е МЪНИЧКО И СЛАДИЧКО И МУ СЕ РАДВАТЕ,НО ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ ГРАНИЦА,ДА Е НАЯСНО КОЙ КОМАНДВА ПАРАДА...И БИ БИЛО ДОБРЕ ТОВА ДА СТЕ ВИЕ ,А НЕ ТО /ТЯ...НАИСТИНА НАКАЗАНИЯТА С ВЕСНИКА ВЪРШАТ РАБОТА,МАКАР ЧЕ АЗ ЕРИК ГО ''НАКАЗВАХ'' КАТО ГО ПЕРВАХ ПРЕЗ НОСА С ДВА ПРЪСТА...И ТОВА СИ МУ БЕШЕ ''НАКАЗАНИЕТО'' ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ МУ ЖИВОТ...Т.Е. НЕ СЪМ СМЕНЯЛА НАКАЗАНИЕТО КАТО Е ПОРАСНАЛ ИЛИ ЗА РАЗЛИЧЕН ВИД БЕЛИ-РАЗЛИЧНИ НАКАЗАНИЯ...ЗА ДА СЕ СПРАВИТЕ С ХРОНИЧНИЯТ И ГЛАД -ДАВАЙТЕ И НАЙ-ОБИКНОВЕНИ ЦАРЕВИЧНИ ПРЪЧИЦИ...НО НЕ ПРОСТО ТАКА,А КАТО НАГРАДА...ПОД ФОРМАТА НА ИГРА КАЗВАЙТЕ КОМАНДИТЕ И КАТО ГИ ИЗПЪЛНИ ЦАРЕВИЧНА ПРЪЧИЦА,КАТО НЕ СЕ ПОДЧИНИ ВЕСНИК ИЛИ ТАМ КАКВОТО СТЕ РЕШИЛИ...НО Е МНОГО ВАЖНО ДА СТЕ СЕРИОЗНИ ,КОГАТО ГО ПРАВИТЕ,НЕ ХЕМ ДА СЕ КИСКАТЕ НА СЛАДКИТЕ И МУЦУНКИ,ХЕМ ДА Я НАКАЗВАТЕ....И НИЕ ИМАХМЕ ТАКЪВ ПРОБЛЕМ ЧЕ ИСКАШЕ ОСОБЕНО СУТРИН РАНО НЯКОЙ ДА ГО ЗАБАВЛЯВА ,НО ПРЕКРАТИХ ТЕЗИ МЕРАЦИ В ЗАРОДИШ...ИЗЧАКВАШЕ ВСИЧКИ ДА СТАНАТ И ДА СЕ ОБЛЕКАТ И ЧАК ТОГАВА ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С НЕГО...ПО-КЪСНО КАТО ПОРАСНА СЕ ОПИТА ДА ПРАВИ ДРУГ НОМЕР,НО ПАК НЕ МУ СЕ СЛУЧИ...ПОНЕЖЕ СИ БЕШЕ ГОЛЯМ И КАТО БЕБЕ МАКАР СУТРИН ЗАСТАВАШЕ НАПРЕКО НА ВРАТАТА НА БАНЯТА/ТОАЛЕТНАТА И ТЪПО И УПОРИТО ЧАКАШЕ НЯКОЙ ДА ГО ПОЧЕШЕ И ЧАК ТОГАВА СЕ ОТМЕСТВАШЕ...АКО РЕШИ ЧЕ СИ Е ПОЛУЧИЛ ДОЗАТА ЧЕСАНЕ ЗАД УШИТЕ....НО ПУСТИЯТ МУ АПЕТИТ...ЛЕСНО ГО ПОДМАМВАХ ДА СЕ ОТМЕСТИ С ШЕПА ЦАРЕВИЧНИ ПРЪЧИЦИ...НЕ СЛУЧАЙНО ТИ ПИША ИМЕННО ЗА ТЯХ...ИЗПИТАНА МАРКА СА...ИМАТ ЕНЕРГИИНА СТИЙНОСТ,ДАВАТ МУ УСЕЩАНЕ ЗА СИТОСТ НА ЖИВОТИНЧЕТО И В СЪЩОТО ВРЕМЕ НЯМА ОПАСНОСТ ДА ПРЕЯДЕ,ДА МУ СЕ РАЗШИРИ СТОМАХЧЕТО И Т.Н.АКО ИСКАШ ДА НЕ ВИ ОПУСТОШИ КЪЩАТА МЕ ПОСЛУШАЙ ИЛИ СИ НАМЕРИ СВОЙ ВАРИАНТ НА ДРЕСУРАТА - МАКАР ЧЕ СЪМ СИГУРНА ЧЕ ГАБИ Е ДОСТАТЪЧНО УМНА ДА Я ДРЕСИРА ЧОВЕК И ЗА 15 МИН ,ПРОБЛЕМА ОБИКНОВЕННО СЕ ОКАЗВАТ СОБСТВЕНИЦИТЕ...ТЕ ТРУДНО СЕ ПОДДАВАТ НА ОБУЧЕНИЕ,ДА СЕ НАУЧАТ ДА СПАЗВАТ ОПРЕДЕЛЕНИЯТ ЗА КУЧЕТО РЕЖИМ...ТО ВСЕ ПАК НЕ Е СЪЗНАТЕЛНО СЪЩЕСТВО И НЕ СЕ КОНТРОЛИРА САМО ,ОСОБЕНО В ГРАДСКИ УСЛОВИЯ...ВЕДНЪЖ ДРЕСИРА ЛИ СЕ ,ТОВА ОБУЧЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДДЪРЖА ЦЯЛ ЖИВОТ...ИНАЧЕ РЕЗУЛТАТЪТ НЕ Е ОСОБЕНО ЩАСТЛИВ...ТОВА Е ЗА СЕГА...ДРУГ ПЪТ ЩЕ ВИ РАЗКАЖА КАК ЕРИК НИ ЗАКЛЮЧИ НА БАЛКОНА... nok

#507 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2007 - 08:38 AM

Васко има едно много приятно решение за жегите вземете един детски басейн за терасата (не от най малките),пълните го с вода и я оставете Габи до басейна,голям кеф е.Мойте всичките ги поливам с маркуча и ги оставям,мисля,че сладоледа не е добър вариант,а и царевичните пръчки,които изцяло са вредни за организма,има вече доста лакомства по магазините за кучетата,с които можеш да обучаваш Габи.Боя с вестник или каквото и да било не е подходящ,наказанието с двата пръста през муцунката е перфектен и дава резултат.Не забравяй като стане на 3мес момичето добавките за костите и ставите,даже в момента вече на пазара има храна за едрите породи на Хилс(съжалявам за рекламата),която е перфектна за такова куче като твойто.Много бързо расте момичето,страхотна е.Много жалко,че не можахте да си оправите документите,за съжаление не сте първия и няма да сте последния такъв случай.
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#508 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2007 - 08:42 AM

ЕТО ТИ И ОБЕЩАНИТЕ КОМАНДИ :
ФУ-НЕ,КАЗВА СЕ С ЯСЕН И ЗАПОВЕДНИЧЕСКИ ТОН,НО НЕ ЗАПЛАШИТЕЛЕН,БЕЗ ХИХИКАНЕ И ЛИГОТИИ ОТ СТРАНА НА ВОДАЧА
ФУС-РЕДОМ,В КРАК ДА ВЪРВИ,ГЛАВАТА НА КУЧЕТО ДА НЕ Е ПО-НАПРЕД ОТ КОЛЯНОТО НА ВОДАЧА
ЗИЦ-СЕДНИ,ТРЯБВА ДА СЕ ПРИУЧИ КУЧЕТО ДА СЯДА ПРАВИЛНО НА ЗАДНИТЕ СИ КРАКА,НЕ ДА СЕ ОТПУСКА НА ЕДИНИЯТ И ДА ПРОТЯГА ДРУГИЯ...ТОВА Е ВАЖНО ЗА СТОЙКАТА НА КУЧЕТО
ПЛАЦ[/B]- ЛЕГНИ,КАКТО ПРИ СЯДАНЕТО,ДА СЕ ВНИМАВА ДА НЕ СЕ ОТПУСКА НА ЕДНАТА ИЛИ ДРУГАТА СТРАНА,ТОВА ПОДОБРЯВА СТОИКАТА И УСТОЙЧИВОСТА НА КУЧЕТО ДА СТОИ ДЪЛГО ВРЕМЕ ПО ЗАДАДЕНА КОМАНДА.
[B]ХОП
-СКОК
ХАЛТ-СПРИ,ЗАДАВА СЕ КОГАТО ВОДАЧА И КУЧЕТО СЕ ДВИЖАТ ,НО ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ НА СВЕТОФАР ИЛИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ.
БЛАЙБ- СТОЙ НА МЯСТО,НА КУЧЕТО МУ Е ЗАДАДЕНА ВЕЧЕ ДРУГА КОМАНДА / СЕДНИ ,ЛЕГНИ,СПРИ/ И ИСКАМЕ ТЯ ДА ПРОДЪЛЖИ ПО-ДЪЛГО
АУФ ЩЕЕ ИЛИ САМО ЩЕЕ- СТАНИ
АУС-ПУСНИ,ЗА ИГРАЧКА ИЛИ АКО Е ЗАХАПАЛ НЕЩО ИЛИ НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ НЯКОГО
ФОРАУС-НАПРЕД,КОГАТО Е СЕДНАЛО ИЛИ СТАИ МИРНО,ДА ТРЪГНЕ НА ПРЕД
КОМ ИЛИ КОМ ХИЪР - ЕЛА,ЕЛА ТУК
ГИБ ЛАУТ-ДАЙ ГЛАС,ЛАЙ
ГИБ ХАНД-ДАЙ ЛАПА
БРИНГ-ДОНЕСИ
ФАС-ДРЪЖ,ЗАХАПИ
ЗУУХ-ТЪРСИ,НАМЕРИ
ПРАВЯ УТОЧНЕНИЕТО ЧЕ СЪМ НАПИСАЛА ВСИЧКО НА БЪЛГАРСКИ,НА НЕМСКИ ЗВУЧЕНЕТО Е ПО-РАЗЛИЧНО...НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ БИЛА ПОЛЕЗНА НА НЯКОГО. nok

#509 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2007 - 08:48 AM

Българския език е достатъчно благозвучен и ако човек незнае немски спокойно може да си обучава кучето и на български l) все пак сме в БГ wink
User's Signature

#510 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2007 - 09:07 AM

Аз също не мисля, че е добра идея да учиш кучето на немски, при положение, че не е служебно. Мойта немкиня, въпреки, че тях масово ги учат на немски, си знае българските команди и даже не съм и мислила да я уча на немските. Още повече, че говорейки на кучето на български, то научава много повече думи и изрази. Мая не подценявай интелекта на кучетата, че ще сбъркат командата с чутата дума в речта. b)

Здрасти Бонбони, ние с теб в едни и същи теми пишем май а, да не би да харесваме еднакви породи кучета l) super best
User's Signature

Качена снимка

#511 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2007 - 11:28 AM

АЗ САМО СПОДЕЛИХ КАК АЗ СЪМ ПРОЦЕДИРАЛА ,НО НЕ КАЗВАМ ЧЕ СЪМ НА 100% ПРАВА,ПРОСТО ПРИ НАС ИМАШЕ ЖЕЛАНИЯТ ЕФЕКТ....НИКОГО НЕ ЗАДЪЛЖАВАМ ДА СЕ СЪГЛАСИ...А ТОВА С НЕМСКИЯТ ГО РЕШИХ СЛЕД ЕДНА СЛУЧКА...БЯХМЕ НА РАЗХОДКА С ЕРЧО И ПРЕЗ УЛИЦАТА ЕДНА ПРИЯТЕЛКА НИ ВИДЯЛА...МНОГО МУ СЕ ЗАРАДВА И БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛИ МУ ВИКНА '' ЕЛА ТУК МОМЧЕ,ЕЛА ТУК'' И ТОЙ РАЗБИРА СЕ ХУКНА ПРЕЗ УЛИЦАТА. d) ...ПО ПРИНЦИП НЯМА ЛОШО АКО ИСТОРИЯТА СВЪРШВАШЕ ТУК...НО НЕ БИ....ПО УЛИЦАТА СЕ ЗАДАВАШЕ СВАТБЕН КОРТЕЖ И УСПЯХА ДА СПРАТ В ПОСЛЕДНИЯТ МОМЕНТ -ЕРИК НЕ ГО ПРЕГАЗИХА,НО БУЛКАТА СЕ ЗАЛИТНА И СЕ ЗАЛЕПИ НА ПРЕДНОТО СТЪКЛО. bl) ..И НА НЕЯ НИЩО И НЯМАШЕ...НО КАТО СПРЯХА И КАТО ЗАПОЧНАХА ДА ИЗЛИЗАТ ОТ КОЛИТЕ ДА ВИДЯТ КАКВО Е СТАНАЛО...ОТИДЕ И СВАТБА И ВСИЧКО...ПОМИСЛИХ ЧЕ НАЙ-МАЛКОТО НЯКОЙ ОТ ТЯХ ЩЕ МЕ ''УБИЕ'' bash ЗА ЩАСТИЕ БУЛКАТА БЕШЕ ФЕН НА ПОРОДАТА И ЗАПОЧНА ДА МУ СЕ РАДВА НА СРЕД УЛИЦАТА....СТАНА ЗАДРЪСТВАНЕ,ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ НЕДЕЛЯ И УЛИЦАТА Е ПОЧТИ КВАРТАЛНА...ЕРИК В ЗНАК НА ГОЛЯМАТА СИ БЛАГОДАРНОСТ УЛИГАВИ БУЛКАТА dribble И НАКОСМИ ФРАКА НА МЛАДОЖЕНЕЦА....ТОГАВА РЕШИХ ЧЕ ДРУГИЯТ ПЪТ МОЖЕ И ДА НЯМАМ ТОЛКОВА КЪСМЕТ...И ТАКА НАУЧИХ ЕРИК САМО НА НЕМСКИ КОМАНДИ И ДА НЕ РЕАГИРА НА БГ ТАКИВА....

#512 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2007 - 12:12 PM

А може би трябва да помислиш, защо Ерик е реагирал на чужда команда r) Не би трябвало кучето да се подчинява на друг освен на стопанина си! Поне според мен е така. Иначе всеки ще си му вика, каквото иска и когато иска. Освен това при едно твое - не - кучето е дръжно да реагира и дори да се е затичало, трябва да спре и да се върне при теб
User's Signature

Качена снимка

#513 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2007 - 12:31 PM

ЕРИК БЕШЕ НА 2,5 МЕСЕЦА И ЕДВА ЛИ Е ''МИСЛЕЛ '' КАКВО ВЪРШИ ...ДОРИ И АЗ СЕ СЪМНЯВАМ В ПРЕЦЕНКАТА СИ ТОГАВА...ТОВА МИ Е ПЪРВОТО КУЧЕ....И КАКТО ТИ КАЗА ПРЕДИ ВРЕМЕ НЕКА НЕ ПРЕВРЪЩАМЕ ФОРУМА В ЧАТ...МОЖЕШЕ ДА МЕ ПОПИТАШ ЛИЧНО.... s) ...НЕ БЕШЕ КОМАНДА ,А ПРОСТО РАДОСТЕН ИЗБЛИК И ПОДВИКВАНЕ И ЧОВЕКА НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ЧУЖД...КАКТО И ДА Е ВЕЧЕ НЯМА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ...ДНЕС СТАВАТ 3 СЕДМИЦИ БЕЗ МОЯ МАЛЪК ГЛЕЗЛЬО... (love)

#514 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2007 - 12:38 PM

МАЯ не се обиждай,но нека тук да се дават обмислени съвети,не чатим просто се опитваме чрез разговора да стигнем до истината за отглеждането на санбернарчетата и да обменяме опит.Няма безгрешни,който не е опитал той не е сгрешил.Който не е гледал куче той не е имал проблеми.
Както казва един за мен голям български кинолог-ИМА КУЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ cl)
User's Signature

#515 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 29 June 2007 - 01:07 PM

Ехх добре, че е тази тема.Тука беше едно от първите места където почнах да събирам информация за Санбернара и форума на Шелти също.МАЯ много ще ми е интересно да ми кажеш как Ерик ви е заключил на терасата и да сложиш още малко негови снимки! :)

#516 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 29 June 2007 - 01:20 PM

Качена снимка > Тук мисля беше към 32 ден.
Качена снимка > Тук мисля към 44 някъде, но несъм много сигорен! :) bgflag bgflag bgflag

#517 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 29 June 2007 - 01:24 PM

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Мисля, че и 3-те са от един и същи ден
bgflag bgflag bgflag

#518 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 29 June 2007 - 01:34 PM

Ето тука една снимка на някакво мъниче дето се продава/ше.Бех търсил по сайтове само, че от чужбина.Тази снимка е от около 2 месеца само да отбележа и на нея кученцето май е на 4 седмици.Най-много 6.Не съм напълно сигорен.Абе я да прикача аз повечко снимки дано пък ви зарадвам.
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#519 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 29 June 2007 - 01:48 PM

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
w) Леле колко съм доволна като си играят с мен :))) bgflag bgflag bgflag

#520 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2007 - 01:48 AM

ЗДРАВЕЙТЕ...ТАЗИ НОЩ МИ Е МНОГО ТЕЖКО.. (love) .НАЛОЖИ СЕ ДА ИЗЛЯЗА ДОСТА КЪСНО И ДА ИДА ДО ЕДИН МАГАЗИН...ОБХВАНА МЕ ТАКАВА ПАНИКА,ТАКЪВ УЖАС,ЧЕ ЕДВА ЛИ С ДУМИ МОГА ДА ГО ОПИША...ПРОСТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 9 ГОДИНИ И 6 МЕСЕЦА НЕ МИ СЕ БЕШЕ НАЛАГАЛО ДА ИЗЛИЗАМ СЪВСЕМ САМА...ОКОЛО МЕН ВИНАГИ ИМА ХОРА ИЛИ ПОНЕ ЕРОЛИНИ / ЕРИК/ ,НО ДНЕС НЕ СТАНА ТАКА... s) НАПРАВО СЕ ПАРАЛИЗИРАХ ОТ НЕИСТОВ УЖАС...ОТ ВСИЧКИ И ВСИЧКО...ПРИБРАХ СЕ С МИСЪЛТА ЧЕ НЕ ИСКАМ НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА ИЗЛЯЗА ОТ СТАЯТА СИ...ТОВА ПРОСТО НЕ СЪМ АЗ,НЕ ЗНАМ КАКВО МИ СТАВА...ВСИЧКИ МЕ ЗНАЯТ КОЛКО СЪМ БОРБЕНА И ЛУДА ГЛАВА...НО ТОВА ВЕЧЕ НЕ СЪМ АЗ...

НЕ ЗАСПИВАЙ В ТАЗИ НОЩ НА ЖИВИ СЕНКИ,
ЗАЩОТО ДНЕС НАВЯРНО ЩЕ УМРА...
КОГАТО СПРА ДА ДИШАМ , ЦЕЛУНИ МЕ ,
ПУСНИ КОСАТА СИ , ДУХНИ СВЕЩА...
СБОГОМ ЕРИК... (love)

• (89 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28