Контейнер за храна - 20 кг
Публикувано: 14 July 2008 - 03:51 PM
п.с. Ако мод прецени, че мястото на тази тема не е тук, моля, да я премести.
Публикувано: 14 July 2008 - 03:56 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 July 2008 - 04:13 PM
Публикувано: 14 July 2008 - 04:25 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 14 July 2008 - 04:28 PM
Публикувано: 14 July 2008 - 05:05 PM
Цитат
Ако имаш мерителна кофичка за храна виж колко от твоята храна събира. После сипи от бутилка, на която знаеш литрите, вода и виж колко събира. Ако събира 250 г гранули / половин литър вода значи 40 л ще събере точно 20 кг гранули.
Публикувано: 14 July 2008 - 07:31 PM
И все пак, дали алуминиевият съд е подходящ? И въобще метален......:mazohist:
Публикувано: 14 July 2008 - 08:19 PM
Предлагам този контейнер не за друго, наред си е, а защото имам няколко включително и 2 метални. ;)
Хубави са контейнерите и удобни, но съм свикнала да греба от чувала с мерителната чаша
(на всеки чувал си пиша датата на отваряне следя за колко време свършва)та затова предлагам единия си контейнер - подарък.
Ако не греша контейнера е за чувал 15кг.гранула.
Който го харесва и го иска уговаряме се идва и си го взема, ще му дам точен адрес на лични.
Публикувано: 14 July 2008 - 08:38 PM
Публикувано: 15 July 2008 - 07:17 AM
Публикувано: 15 July 2008 - 08:56 AM
Цитат
Тези контейнери от линка, който даде Бушката са на Ферпласт.
Публикувано: 15 July 2008 - 09:46 AM
След като го отворя от едно старо спортно яке отпорих ципа (водонепромокае,гумиран)прилепвам го с скоч на чувала и така докато свърши след това го местя на следващия чувал (тъи ми е удобно :yahoo:)
Публикувано: 15 July 2008 - 08:31 PM

Публикувано: 16 July 2008 - 08:13 AM